Σαπουντζάκη – Ωνάσης: Σε ένα τρυφερό ενσταντανέ


Σαπουντζάκη- Ωνάσης: Σε ένα τρυφερό ενσταντανέ. Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη κοινοποίησε στο Instagram της μια κοινή φωτογραφία της Ζωζώς Σαπουντζάκη από το παρελθόν.

Η  σταρ του ελληνικού κινηματογράφου με τον  εφοπλιστή ποζάρουν μαζί σε νυχτερινή τους έξοδο στην Αθήνα του ΄60. Στη λεζάντα της φωτογραφίας περιλαμβάνεται και ένα απόσπασμα από συνέντευξη της Ζωζώς Σαπουντζάκη, όπου αποκαλύπτει τον νεανικό έρωτα του γιου του Αλέξανδρο Ωνάση για την ίδια: “Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί! Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής.”

Συνεχίζει λέγοντας: “Είχε έρθει, λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην “Πεταλούδα”, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του.Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ