Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Γέμισαν οι ΜΕΘ στο Παπανικολάου – Το μήνυμα γιατρού που συγκλονίζει

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Έλληνας γιατρός του νοσοκομείου Παπανικολάου περιγράφει την δραματική κατάσταση του νοσοκομείου

Ο γιατρός Ελευθέριος Σιώμος κατά την εφημερία του χθες στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στα social media, πως σε περίπου 14 ώρες, σχεδόν γέμισε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Χθες η Β ΜΕΘ τέθηκε εκ νέου (2η φορά) στη μάχη έναντι στον covid-19. Πόσος χρόνος νομίζετε χρειάστηκε για να γεμίσει σχεδόν; Να σας πω εγώ: 14 ώρες» σύμφωνα με τον γιατρό.

Κάνει σε όλους εκείνους που δεν πιστεύουν στον κορονοϊό και δεν τηρούν τα μέτρα, συγκεκριμένα ο γιατρός αναφέρει, «Δεχόμενοι τεράστια πίεση τόσο από τη γενική εφημερία του ΓΝ «Γ. Παπανικολάου», όσο και από νοσοκομεία γειτονικών νομών. Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι» (ω ναι).

Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, ο covid-19 υπάρχει και οι ηλικίες που νοσούν σοβαρά είναι αρκετά πιο χαμηλές, ίσως επειδή η διασπορά του στο γενικό πληθυσμό είναι τεράστια. Η χτεσινή μάχη κερδήθηκε με πολύ κόπο (μπράβο στους συναδέλφους), ο πόλεμος όμως μαίνεται με πολλές πολλές μάχες να ναι μπροστά μας. Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς? Θα κάνετε αυτές τις μάχες να έχουν αντίκρυσμα? Θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα?».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here