Σεξ- οργασμός: Προσοχή άνδρες, δεν αρκεί η συνουσία μόνο


Σεξ- οργασμός: Προσοχή άνδρες, δεν αρκεί η συνουσία μόνο. Η συνουσία φέρνει αξιόπιστα περίπου το 95% των ανδρών σε οργασμό. Τι ποσοστό όμως των γυναικών κορυφώνονται με αυτόν τον τρόπο; 

Η γενική – λανθασμένη – ανδρική άποψη είναι ότι, όπως και οι άνδρες, η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών μπορεί να έχει αξιόπιστο οργασμό κατά τη διάρκεια της κολπικής επαφής. Αυτό είναι που παρουσιάζουν οι περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ο άντρας ανεβάζει το κορίτσι. Σπρώχνει μερικές φορές. Κλαίει στην υποτιθέμενη έκσταση. Και τότε φαίνεται ότι κορυφώνουν  και οι δύο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ανοησία που μιμείται τους άνδρες και απογοητεύει πολλές γυναίκες!

  • Η συνουσία είναι συνήθως απαραίτητη για την αναπαραγωγή. Όμως, για τη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών, τα χάδια της κλειτορίδας με το χέρι, το στόμα ή / και το παιχνίδι είναι αυτά που χρειάζονται.
  • Πολλοί άνδρες και μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τις γυναίκες που δεν “τελειώνουν” κατά τη συνουσία. Στην πραγματικότητα, είναι απολύτως φυσιολογικό οι γυναίκες να μην το κάνουν.
  • Το μέγεθος του πέους -και διαρκεί για πάντα- δεν έχει σημασία για τη σεξουαλική ικανοποίηση των περισσότερων γυναικών. Μόνο μια μικρή μειοψηφική κορύφωση κατά τη συνουσία, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η στύση ή πόσο διαρκεί η συνουσία. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται άμεση διέγερση.

  • Είναι ωραίο να κάνεις σεξ χωρίς σεξουαλική επαφή – ειδικά για ζευγάρια άνω των 45 ετών. Με την ηλικία, οι περισσότεροι άνδρες αναπτύσσουν προβλήματα στύσης και οι εμμηνοπαυσιακές αλλαγές συχνά καθιστούν την επαφή δυσάρεστη για τις γυναίκες, ακόμη και με λιπαντικό. Πολλά ηλικιωμένα ζευγάρια κάνουν σεξουαλική επαφή για «άσκηση»: φιλί, αγκαλιά, αμοιβαίο μασάζ ολόκληρου του σώματος, δουλειές χεριών / δάχτυλα, στοματικά παιχνίδια κ.α. Οι νέοι εραστές θα μπορούσαν επίσης να εξετάσουν αυτήν την ερωτική εναλλακτική λύση.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ