Νύχια Φροντίδα: Συμβουλές για την περιποίηση των άκρων σας


Νύχια Φροντίδα: Τα περιποιημένα νύχια δείχνουν τα χέρια καθαρά και προσεγμένα, με το μανικιούρ, σε οποιοδήποτε χρώμα κι αν είναι, να προσθέτει μια επιπλέον πινελιά γοητείας στη συνολική εικόνα της κάθε γυναίκας. Τι γίνεται, ωστόσο, όταν τα νύχια μας είναι αρκετά ταλαιπωρημένα και φθαρμένα; Πώς μπορούμε να τα περιποιηθούμε μόνες μας στο σπίτι, με εύκολους και έξυπνους τρόπους; Ακολουθούν τρεις συμβουλές για κάθε τύπο νυχιών, ώστε τα άκρα σας να είναι πάντα περιποιημένα. Ακόμη και από εσάς τις ίδιες.

Χρωματισμένα νύχια

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν βάφετε τα νύχια σας είναι να περνάτε μία βάση. Στην περίπτωση που δεν το κάνετε, συνήθως αυτά χρωματίζονται. Για να εξαφανίσετε τους λεκέδες ανακατέψτε μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με μισό κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και λίγο χυμό λεμόνι. Τρίψτε το μείγμα στα νύχια σας και αφήστε το να δράσει για πέντε λεπτά.

Σπασμένα νύχια

Υπάρχει ένα προϊόν που ενώ μοιάζει με βερνίκι στην πραγματικότητα είναι μια ειδική φόρμουλα που βοηθά στην απόκρυψη των ελαττωματικών νυχιών, ενώ, ταυτόχρονα τα βοηθά να αναπνέουν. Πρόκειται για μια ισχυρή θεραπεία ενίσχυσης που προστατεύει και επισκευάζει τα νύχια. Χρησιμοποιήστε το αντί για βερνίκι για μία εβδομάδα και οι πιθανότητες να σπάσουν τα νύχια σας θα ελαχιστοποιηθούν στο έπακρο.

Αδύναμα νύχια

Εάν τα νύχια σας είναι αρκετά αδύναμα -σε αυτό να ξέρετε οφείλεται και το γεγονός ότι σε αρκετά τακτά διαστήματα κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ- βυθίστε τα δάχτυλά σας σε ελαιόλαδο για 10- 15 λεπτά κάθε μέρα για ένα μήνα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ