Κορονοϊός: ΣΟΚ! Ολοταχώς για νέο «μαύρο» ρεκόρ – 29 νεκροί τις τελευταίες ώρες

Κορονοϊός: Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας σοκάρει

Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα με τους νεκρούς της πανδημίας στη χώρα μας καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή 29 συμπολίτες μας.

Οι έξι κατέληξαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, την τελευταία τους πνοή άφησαν ένας 74χρονος, ένας 76χρονος και ένας 78χρονος στο ΑΧΕΠΑ, δύο 83χρονες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μία 81χρονη στο Παπανικολάου.

Άλλοι δύο ασθενείς κατέληξαν στο νοσοκομείο Γουμένισσας και Κιλκίς, ένας 86χρονος και ένας 88χρονος. Από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης δηλώθηκε ο θάνατος ενός 49χρονου καρκινοπαθούς, όπως και ενός 43χρονου με νεοπλασία από το νοσοκομείο Βόλου.

Ακόμη, άλλα δύο θύματα του κορονοϊού δηλώθηκαν από τα νοσοκομεία της Αττικής, Ευαγγελισμό και Αττικόν -πρόκειται για δύο ηλικιωμένους 87 και 92 χρόνων.

Επίσης, άλλοι επτά συνάνθρωποί μας κατέληξαν χθες το βράδυ. Δύο νεκροί, 94 και 87 χρόνων, αναφέρονται από τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων και άλλοι δύο, 90 και 78, από το νοσοκομείο Βέροιας.

Άλλες δύο απώλειες δηλώθηκαν από τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου. Πρόκειται για ασθενείς ηλικίας 68 και 84 χρόνων, αντίστοιχα, που είχαν σοβαρά χρόνια νοσήματα.

Ακόμη, ένας θάνατος αναφέρθηκε από την Παμμακάριστο, και αφορά 82χρονο, από το γηροκομείο Αττική. Καταγράφηκαν επίσης άλλοι τρεις θάνατοι, δύο 89χρονες στο νοσοκομείο Καβάλας και ένας 87χρονος στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Περίπου στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι έχασαν τη ζωή τους άλλοι επτά άνθρωποι, οι περισσότεροι σε νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας. Ένας 83χρονος και μια 79χρονη κατέληξαν στο ΑΧΕΠΑ, καθώς και μια 81χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Ένας 67χρονος κατέληξε στην Αλεξανδρούπολη. Ένας 72χρονος στο νοσοκομείο Αγρινίου. Ένας 82χρονος και μια 76χρονη στο νοσοκομείο Βόλου. Όλοι είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Οι θάνατοι από κορονοϊό στη χώρα μας έφτασαν τους 895.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here