Αυτοφροντίδα- ομορφιά: 5 τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου σύντομα

Αυτοφροντίδα- ομορφιά: 5 τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου σύντομα. Ένα υγιές τριχωτό ισούται με υγιή μαλλιά.

Σκεφτείτε το τριχωτό της κεφαλής ως παρτέρι. Εάν το παραμελήσετε, απορρίψτε τα σκουπίδια, μην τα καθαρίσετε ποτέ, τότε δεν θα μεγαλώσετε ποτέ τα ομορφότερα και πιο ζωντανά, υγιή λουλούδια! Όλοι έχουμε ακούσει τις ιστορίες τρόμου υπερθέρμανσης, αλλά αν είμαστε ρεαλιστές, μερικές φορές απλώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι ή ένα σίδερο. Μη φοβάστε, εκεί είναι που παίζουν τα προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα. Αυτά τα προϊόντα καλύπτουν τα σκέλη σας με συστατικά που μοιάζουν με καθρέφτη που προστατεύουν τα μαλλιά σας από τις βλάβες.

Επενδύστε στην προστασία των μαλλιών σας. Αυτό υπερβαίνει απλώς ένα προστατευτικό θερμότητας! Μιλάμε για λάδια, μάσκες, θήκες μαξιλαριών, περιτυλίγματα και πολλά άλλα – όλα αυτά τα προϊόντα κλωστοϋφαντουργίας θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν γρηγορότερα και πιο δυνατά. Τα συμπληρώματα διατροφής λειτουργούν πραγματικά.  Μερικά συμπληρώματα μπορεί να είναι ευεργετικά για να δώσουν ώθηση στα μαλλιά, ειδικά αν πιστεύουμε ότι η διατροφή μας δεν είναι 100 τοις εκατό οκ. Ένα καλό συμπλήρωμα που στοχεύει στα μαλλιά θα περιέχει βιταμίνες και μέταλλα όπως σίδηρο, Β12, βιταμίνη D, βιοτίνη…

Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, το σμήγμα, ο ιδρώτας, τα βακτήρια, οι μυρωδιές και η ρύπανση συσσωρεύονται όλα στο τριχωτό της κεφαλής που μπορεί να προκαλέσουν υποκείμενη φλεγμονή και ξεφλούδισμα. Αντιμετωπίζοντας τις συνθήκες των νιφάδων του τριχωτού της κεφαλής όπως η πιτυρίδα, το έκζεμα και η ψωρίαση θα προσφέρουν ένα πιο υγιές περιβάλλον στο τριχωτό της κεφαλής, το οποίο με τη σειρά του βελτιστοποιεί την ανάπτυξη και την υγεία των μαλλιών.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ