Μητσοτάκης: Κρίσιμες οι επόμενες 10 ημέρες – Είμαστε στην πιο δύσκολη φάση της πανδημίας


Η σημερινή συνεδρίαση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να ενημερώσει τα κόμματα για την εξέλιξη του κορονοϊού, τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, την κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας και τις προοπτικές του νέου εμβολίου.

«Η επαναφορά της καραντίνας δεν ήταν εύκολη απόφαση. Διότι εκτός από την εφαρμογή τα μέτρα χρειάζονται και προσαρμογή» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Άλλα ισχύουν σε αναταραχή, άλλα σε τρικυμία, άλλα σε τσουνάμι. Μπροστά σε αυτό το τσουνάμι οφείλουμε να ορθώσουμε έναν κυματοθραύστη. Δοκιμάσαμε πολλά σχέδια αλλά προδόθηκαν από συμπεριφορά κάποιων» είπε και συμπλήρωσε.

«Ξέρουμε σήμερα ποιες ήταν οι εστίες διασποράς του ιού. Το λέμε για να εξηγήσουμε στην κοινωνία ότι αυτές οι συμπεριφορές δημιουργούν πρόβλημα δημόσιας υγείας σε όλους. Η βασική αιτία διασποράς ήταν η διασκέδαση νέων ανθρώπων».

«Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και αμείλικτα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Και δεν υπάρχει μία λύση. Είμαι έτοιμος να συζητήσω για το πώς πολεμήσαμε και όχι αν πολεμήσαμε» συμπλήρωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ολο κρισιμα τα βλεπεις.Το κρασαρισμενο σου μυαλο,ουτε που.Παιξε,λοιπον,με την αντοχη μας ανικανο αλητακι.Να δουμε ποτε θα γεμισει το ποτηρι.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ