Μητσοτάκης: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση τα Χριστούγεννα – Ποιους αφορά

«Θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των πιο αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα. Η οικονομική δυνατότητα υπάρχει και η κυβέρνηση θα σταθεί, με απτή στήριξη κοντά στους συμπολίτες μας, που έχουν περισσότερη ανάγκη», τόνισε ο Πρωθυπουργός κατά την τριτολογία του

Ο πρωθυπουργός έκλεισε την τοποθέτησή του με μια πιο «αισιόδοξη προσέγγιση στα πράγματα», όπως εί χαρακτηριστικά. Αναφορικά για την αναστολή των πλειστηριασμών ανέφερε ότι θα υπάρξει με ρύθμιση που θα έρθει στην Βουλή, ενώ πρόσθεσε, ότι θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των πιο αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα.

Παράλληλα, προανήγγειλε στοχευμένα τεστ σε μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου την μεθεπόμενη εβδομάδα για να διαπιστωθεί πόσο εύκολο θα είναι το άνοιγμα των σχολείων.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη λέγοντας, «αντιμετωπίζουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα με την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ. Ειδικά στο ζήτημα της Θεσσαλονίκης αν γυρίζαμε το ρολόϊ πίσω θα έπρεπε να πάρουμε δραστικά μέτρα νωρίτερα».

«Η ταχύτητα της αύξησης των κρουσμάτων μας οδήγησε να πούμε ότι πέσαμε έξω στην εκτίμησή μας. Πέσαμε έξω όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι οι ειδικοί και οι επιδημιολόγοι. Γίνεται ο,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν», τόνισε.

Τέλος ο πρωθυπουργός ζήτησε από τα κόμματα να υποδείξουν έναν εκπρόσωπο για την επιτροπή εθνικού εμβολιασμού για το εμβόλιο του covid.

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παλι ψευτιες αναλγητο ανθρωπακι;Ποιοι συμπολιτες;Τα καναλια,ο σγουρομαλλης,ο Εισαγγελατος,ο αμορτισερας,ο μαναβης,[Σοφια,αντε γεια];Γιατι και τα αναδρομικα τα πνιξατε,και οι μικροσυνταξιουχοι σκατα,και οι μακροχρονιωτατοι ανεργοι τιποτε και,και,..και αει στο κορακα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here