Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα 500.000 ευρώ και το «όχι» στο Survivor


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε αν θα ήθελε να παρουσιάσει μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη το «Survivor» και αν ισχύουν οι φήμες ότι ζήτησε 500 χιλιάδες ευρώ για να υποδυθεί τον Bachelor στο ομώνυμο ριάλιτι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά κόσμον «Ντάνος», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» και απάντησε αν θα ήθελε να παρουσιάσει μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη το «Survivor» και αν ισχύουν οι φήμες ότι ζήτησε 500 χιλιάδες ευρώ για να υποδυθεί τον Bachelor στο ομώνυμο ριάλιτι.

«Στο Survivor ήταν κάποιες φορές ωραία, αλλά και κάποιες δύσκολα. Το σώμα μπαίνει στη διαδικασία να χάσει απότομα κιλά και παράλληλα απαιτείται να αγωνιστεί. Ήταν όλα αληθινά! Το χειρότερο ήταν πως δεν είχες ρολόι, δεν περνούσε η ώρα με τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τίποτα, κατάλαβα τι γίνεται στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα» τόνισε, αναλογιζόμενος την εμπειρία του σαν παίκτης και ξεκαθάρισε ότι δεν θα πήγαινε ξανά ως διαγωνιζόμενος, αλλά ως παρουσιαστής.

«Είναι το παιχνίδι που με έκανε γνωστό και αφετέρου το γνωρίζω. Οπότε, θα το συζητούσα» απάντησε και πρόσθεσε ότι αν το έκανε δεν θα μοιραζόταν την παρουσίαση με τον Σάκη Τανιμανίδη ή τον Γιώργο Λιανό. «Δεν νομίζω πως το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές. Αλλά επειδή αυτό συνέβη με τον Γιώργο Λιανό βοηθητικά, στη θέση αυτή δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα ούτε με τον Σάκη, ούτε με εσένα».

Στα χνάρια του Παναγιώτη Βασιλάκου θα μπορούσε να είχε βρεθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού παλαιότερα του είχε γίνει πρόταση από τον ΑΝΤ1, ώστε να γίνει εκείνος ο πρώτος Έλληνας Bachelor. Οι συζητήσεις δεν ευοδώθηκαν κι έτσι ο Ντάνος, εξηγεί λίγα χρόνια μετά, αν αυτό που τον απέτρεψε από το να γίνει ο εγχώριος Εργένης, ήταν ότι δεν του έδωσαν το «τσουχτερό» ποσό που ζήτησε για να συμφωνήσει.

«Το γεγονός πως υπάρχει μια δημοφιλία και η όποια δυναμική δεν σημαίνει πως ό,τι κάνω το κάνω με πάρα πολλά λεφτά. Και κανένας δεν γνωρίζει και τις κουβέντες αυτές. Έχουν γραφτεί ποσά και διάφορα» υπογράμμισε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ