Σοφία Αρβανίτη: Η απώλεια του αδελφού της και η ζωή μετά


Σοφία Αρβανίτη: Η απώλεια του αδελφού της και η ζωή μετά. Η τραγουδίστρια που έχουμε συνδέσει με  τα “καλοκαίρια” μας, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του The 2night Show.

H αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή της στη μουσική με τη ροκ μπάντα της ενώ έκανε και μια αναδρομή στο παρελθόν και στις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Η Σοφία μίλησε στο Γρηγόρη και για τον αδελφό της ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και της λείπει.  Τον αδελφό της Σοφίας, Κώστα Αρβανίτη τον είχαμε γνωρίσει το 2018, ως τον ήρωα ψαρά που έδωσε αγώνα στο Μάτι για να σώσει συνανθρώπους του στη μεγάλη φωτιά που συγκλόνισε τη χώρα. Εκείνη τη νύχτα ο Κώστας έσωσε 73 ανθρώπους. Ένα χρόνο μετά ο αδελφός της Σοφίας έφυγε νικημένος από τον καρκίνο. Η Σοφία είχε μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της και της ήταν δύσκολο να το ξεπεράσει.

Μίλησε για την μπάντα της και για την χημεία που έχουν όλα τα μέλη της. Η διασκευή που έκανε η Σοφία στο “Αν μια μέρα σε χάσω” του Πασχάλη  και φαίνεται ότι θα είναι το χιτ των ημερών. Η τραγουδίστρια μίλησε για την πίεση που δεν δέχεται πια από δισκογραφικές εταιρείες πράγμα  που σημαίνει ότι έχει όλο τον χρόνο για να κάνει τις παραγωγές που θέλει κι αυτό την κάνει να αισθάνεται πολύ όμορφα και χαλαρά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ