Απίστευτη πρόκληση της Τουρκίας: «Θα χρησιμοποιήσουμε τους S-400 όποτε θέλουμε»


Η Άγκυρα δεν δείχνει καμία διάθεση να ρίξει τους τόνους, «πουλώντας» ψευτομαγκιά ακόμη και στο θέμα των πυραύλων.

Η Τουρκία βρίσκεται υπό κατάρρευση και οι τελευταίοι παλμοί που δείχνουν πως έχει ακόμη ζωή είναι οι προκλήσεις απέναντι στη χώρα μας και φυσικά προς όλη την Ευρώπη.

Μια τέτοια, η τελευταία από τις εκατοντάδες, είναι η δήλωση του υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ στο κοινοβούλιο της χώρας σύμφωνα με την Yeni Safak, τονίζοντας πως η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τους S-400 που προμηθεύτηκε από τη Ρωσία, όποτε εκείνη κρίνει απαραίτητο.

«Όπως οι άλλες χώρες και μέλη του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν του S-400, έτσι θα κάνει και η Τουρκία», σχολίασε ο Ακάρ, υπογραμμίζοντας πως οι άλλες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν S-300.

Μια από αυτές τις χώρες, είναι και η Ελλάδα, με τον Ακάρ να προσπαθεί για ακόμη μια φορά να προκαλέσει ανάφλεξη στην ήδη «εύθραυστη» κατάσταση που υπάρχει εδώ και μήνες στο Αιγαίο.

Φυσικά, ο Ακάρ δεν σχολίασε το γεγονός πως οι Τούρκοι άνοιξαν τα ραντάρ των S-400 μήπως και εντοπίσουν τους Έλληνες πιλότους που επέστρεφαν από την ιστορική άσκηση στην Κύπρο, γνωρίζοντας την κατακραυγή ακόμα και από τις ΗΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, δεν πέφτουν από τα… σύννεφα, καθώς γνωρίζουν πως οι Τούρκοι είναι σε σύγχυση και οι προκλήσεις είναι το μοναδικό τους όπλο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ