Κορονοϊός: Πανικός σε κρουαζιέρα – Επιβάτες βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Η SeaDream Yacht Club σταμάτησε κρουαζιέρα της στην Καραϊβική ύστερα από αρκετά θετικά τεστ κορονοϊού μεταξύ των επιβατών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Το σκάφος SeaDream I επέστρεψε στο λιμάνι στα Μπαρμπέιντος και όλοι οι επιβάτες υποβάλλονται εκ νέου σε τεστ, ανέφερε η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

«Το ιατρικό προσωπικό του πλοίου διενήργησε τεστ σε όλα τα μέλη του πληρώματος και όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά», ανέφερε η SeaDream.

Κάποιες από τις πρώτες εστίες της Covid-19 δημιουργήθηκαν σε κρουαζιερόπλοια καθώς η πανδημία εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο νωρίτερα φέτος, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ανασταλούν οι δραστηριότητες μεγάλου μέρους της βιομηχανίας της κρουαζιέρας.

Η SeaDream Yacht Club ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι σχεδιάζει να γίνει η πρώτη εταιρία κρουαζιέρας πολυτελείας που θα αρχίσει και πάλι να πλέει στις Δυτικές Ινδίες, προγραμματίζοντας 22 θαλάσσια ταξίδια από τις 7 Νοεμβρίου και ύστερα.

Αντίθετα, οι περισσότερες αμερικανικές εταιρίες κρουαζιέρας έχουν αναστείλει τις δραστηριότητές τους έως τα τέλη του 2020, όπως ανακοίνωσε η διεθνής ένωση εταιριών κρουαζιέρας CLIA στις 3 Νοεμβρίου.

Η SeaDream Yacht Club, που ιδρύθηκε από τον Νορβηγό επενδυτή Άτλ Μπρίνεσταντ, διαχειρίζεται δύο σκάφη πολυτελείας, το καθένα με δυναμικότητα έως 112 επιβάτες. Η εταιρία δεν διευκρίνισε πόσοι επιβάτες και μέλη του πληρώματος βρίσκονταν στο σκάφος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ