Μητσοτάκης: Η απαγόρευση της πορείας για την 17 Νοέμβρη ισχύει για όλους


Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε και επίσημα την υπουργική απόφαση των προηγούμενων ημερών από τον Υποργό Δημοσίας Τάξεως, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, η οποία έκανε λόγο για απαγόρευση οποιασδήποτε εκδήλωσης για τον εορτασμός της 17 Νοέμβρη με σκοπό την αποφυγή συναθροίσεων που θα διακινδύνευαν την μετάδοση του κορονοϊού.

«Άντε να τελειώνουμε με τα ιδεολογικά άβατα» ήταν η κεντρική φράση στην δευτερολογία του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τις κομματικές παρατάξεις του αριστερού τόξου, ΚΚΕ και Μέρα 25, ότι καπηλεύτηκαν και εξακολουθούν να καπηλεύονται το ιστορικό γεγονός της 17 Νοέμβρη.

Ο κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε σαχλαμάρες όσα είπε ο κ. Βαρουφάκης πως τάχα το Πολυτεχνείο είναι ταυτισμένο με το ακροδεξιό DNA της ΝΔ και πρόσθεσε: «Και στο Πολυτεχνείο υπήρχαν πολίτες όλων των πολιτικών παρατάξεων. Απλά κάποιοι έχτισαν καριέρα πάνω στο Πολυτεχνείο, ενώ κάποιοι κράτησαν την αντίσταση που έκαναν»

Ο πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι: «Επειδή εδώ υπάρχει κοινοβουλευτική Δημοκρατία και επειδή οι νόμοι ισχύουν για όλους θέλω να ενημερώσω και τον κ. Κουτσούμπα και τον κ. Βαρουφάκη ότι δεν εξαιρούνται από τη συνολική εφαρμογή των νόμων. Ό,τι ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη, ισχύει και για το ΚΚΕ και για σας και για τον κ. Βαρουφάκη»

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ