Τραμπ: Η δική μας κυβέρνηση δεν θα επιβάλει lockdown, δεν ξέρω τι θα κάνει όποιος διοικεί στο μέλλον


Την πρώτη του ομιλία μετά τις εκλογές πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ λίγο μετά τις 23:00 ώρα Ελλάδας 

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποίησε ενημέρωση σχετικά με το εμβόλιο κατά του Covid – 19, λέγοντας: «τους τελευταίους εννέα μήνες η κυβέρνησή μου ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση που όμοια της δεν είχαμε δει ποτέ προκειμένου να βρεθεί το εμβόλιο».

Ο Ντόναλντ Τραμπ,αναφέρθηκε και στο θέμα της αύξησης των κρουσμάτων στις ΗΠΑ αναφέροντας ότι αυτό συμβαίνει λόγω των πάρα πολλών τεστ που πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλες τις πολιτείες.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε επίσης λόγο για την επερχόμενη διάθεση των εμβολίων η οποία θα «τερματίσει αποτελεσματικά την πανδημία». Πρόσθεσε δε ότι ο εμβολιασμός «θα επιτρέψει στους ηλικιωμένους να… ανακτήσουν τα χρυσά χρόνια της ζωής τους».

Στη συνέχεια, ο Ρεπουμπλικανός, προέβη – σύμφωνα με τις ερμηνείες των αμερικανικών ΜΜΕ – στην πρώτη έμμεση παραδοχή της ήττας του στις αμερικανικές εκλογές από τον Τζο Μπάιντεν λέγοντας. «Η δική μας κυβέρνηση δεν θα προβεί σε lockdown, δεν ξέρω τι θα κάνει… όποιος διοικεί στο μέλλον. Μόνο ο χρόνος θα μας πει. Εμείς πάντως, δεν εγκρίνουμε ένα νέο γενικευμένο lockdown».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ