Γιάννης Μητρόπουλος: Θρήνος στη Βουλή για το γιατρό της – Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό


Ήταν μόνο 52 ετών – Νοσηλεύεται και η σύζυγός του – Ποιος ήταν ο Γιάννης Μητρόπουλος

Πέπλο πένθους έχει καλύψει το ελληνικό Κοινοβούλιο από την τραγική είδηση της απώλειας του γιατρού της Βουλής, Γιάννη Μητρόπουλου.

Ο κορονοϊος δεν κάνει διακρίσεις και δυστυχώς «χτύπησε» ακόμα και έναν από τους καλύτερους γιατρούς και ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα μέσα στο Κοινοβούλιο.

Ο Γιάννης Μητρόποπουλος, καρδιολόγος και στέλεχος της υγειονομικής υπηρεσίας της Βουλής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 52χρονος διαγνώστηκε θετικός στον φονικό ιό και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα.
Στη ΜΕΘ νοσηλευόταν και η σύζυγός του, η οποία έχει διαγνωστεί θετική στον κοροναϊό, ωστόσο έχει αποσωληνωθεί.

Συντετριμμένη από την τραγική απώλεια και η καρδιολόγος Χριστίνα Χρυσοχόου. Δείτε τι έγραψε στο λογαριασμό της:

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κώστας Τασούλας, προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου, γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής, που απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

«Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ