Θεσσαλονίκη: Σάλος με το πάρτι εν μέσω lockdown – Στον εισαγγελέα δυο φοιτητές και βαριά πρόστιμα


Δύο αλλοδαποί φοιτητές, που ήταν οι ενοικιαστές του διαμερίσματος στην Τούμπα στο οποίο διοργανώθηκε χθες πάρτι, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα

Σάλο προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη το πάρτι που διοργανώθηκε από φοιτητές, σε διαμέρισμα πενταόροφης πολυκατοικίας, το βράδυ της Παρασκευής (13/11) εν μέσω του lockdown.

Δύο αλλοδαποί φοιτητές, που ήταν οι ενοικιαστές του διαμερίσματος στην Τούμπα στο οποίο διοργανώθηκε χθες πάρτι, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα. Στους συλληφθέντες βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ ενώ παραβάσεις του περιορισμού κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν σε δεκαπέντε ακόμη άτομα που παρευρίσκονταν στο πάρτι.

Η δυνατή μουσική καθώς και οι φωνές, το βράδυ της Παρασκευής, ανάγκασαν τους γείτονες να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Αμέσως δυνάμεις έφτασαν στην οδό Βελισσαρίου, όπου υπήρξαν οι καταγγελίες, ώστε να διερευνήσει το συμβάν.

Οι αστυνομικοί «έπεσαν» πάνω σε κορονοπάρτι με περίπου είκοσι καλεσμένους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Γάλλοι ή Ισπανοί, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.Νεαρές και νεαροί, όλοι σχεδόν χωρίς μάσκες και χωρίς να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους, διασκέδαζαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Κάποιοι από αυτούς χόρευαν στα δωμάτια, ενώ άλλοι έπιναν το ποτό τους στο μπαλκόνι.

Αμέσως οι Αρχές προχώρησαν σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ έπεσαν και βαριά πρόστιμα που έφταναν τα 3.000 ευρώ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ