Κατεχόμενα: Απίθανο «κάζο» Τούρκου βετεράνου – Έπεσε σε λάκκο δυο μέτρων


Η προκλητική φιέστα του Ερντογάν στην κατεχόμενη Κύπρο είχε και… δυσάρεστες εκπλήξεις για ένα μέλος της κουστωδίας του. Ένας Τούρκος βετεράνος δεν είδε τον λάκκο που υπήρχε μπροστά του και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Στην Αμμόχωστο στήθηκε μια φιέστα προκλήσεων για τον εορτασμό των 46 χρόνων της ίδρυσης του ψευδοκράτους, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δίνει το «παρών» και να επιδίδεται ξανά σε εμπρηστικές δηλώσεις τόσο εναντίον της Κύπρου όσο και εναντίον της Ελλάδας.

Ο «σουλτάνος», που συνοδευόταν από τον ηγέτη των Τουρκοκύπριων Ερσίν Τατάρ, τον κυβερνητικό του εταίρο Μπαχτσελί κι αρκετούς ακόμα Τούρκους αξιωματούχους, κορύφωσε τις προκλήσεις με πικνίκ στα Βαρώσια, την ώρα που η Κύπρος ζήτησε τη διεθνή κατακραυγή των μονομερών ενεργειών της Άγκυρας και χιλιάδες Τουρκοκύπριοι διαμαρτυρήθηκαν για την παρεμβατικότητα της Τουρκίας στα εσωτερικά τους.

Η… φιέστα, ωστόσο, του Ερντογάν είχε και απρόοπτα. Ο πρόεδρος των Βετεράνων Πολέμου της Τουρκίας, που ήταν μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στις απαράδεκτες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στα κατεχόμενα, έπεσε μέσα σε έναν λάκκο βάθους δυο μέτρων!

Ο 71χρονος Μεχμέτ Σουκρού Ταντογάν δεν πρόσεξε κι έτσι κατέληξε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του, όπως αναφέρει η «αστυνομία» του ψευδοκράτους, δεν εμπνέει ανησυχία αν και προληπτικά παρέμεινε νοσηλευόμενος

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ