8 Λέξεις: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά


8 Λέξεις: Πιο συγκεκριμένα ο Έκτορας χωρίς να το καταλάβει μπλέκεται σε μια απόπειρα ληστείας. Ένας από τους ληστές πάει να του επιτεθεί με μαχαίρι. Την ώρα εκείνη μπαίνει μπροστά η Αλίκη και στην προσπάθεια της να τον προφυλάξει δέχεται αυτή τη μαχαιριά, τραυματίζεται βαριά και πέφτει αιμόφυρτη κάτω, ανεβάζοντας την αγωνία στα ύψη στις «8 λέξεις».

Ο Έκτορας αν και σαστισμένος από το όλο συμβάν, ενεργεί αμέσως. Σηκώνει την Αλίκη στα χέρια του και τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο.

Η Αλίκη έχει χάσει τις αισθήσεις της και ο Έκτορας φοβάται πολύ για τη ζωή της. Μόλις φθάνουν στο νοσοκομείο οι γιατροί τη βάζουν στο χειρουργείο και προσπαθούν να τη συνεφέρουν.

Αμέσως μετά την εγχείρηση οι γιατροί δεν κρύβουν την ανησυχία τους στον Έκτορα για την πορεία υγείας της αγαπημένης του. Μάλιστα τη μεταφέρουν στη μονάδα εντατικής ελπίζοντας να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της.

Κοντά στην Αλίκη ο Έκτορας

Ο Έκτορας δεν έχει φύγει λεπτό από το νοσοκομείο αναμένοντας μια θετική είδηση για την κατάσταση της υγείας της Αλίκης. Τηλεφωνεί στον Νικηφόρο για να πει το πόνο του. Του λέει πως η Αλίκη θυσιάστηκε για να τον σώσει τονίζοντας του παράλληλα πως θα τρελαθεί αν πάθει το παραμικρό.

Ο Νικηφόρος τον καθησυχάζει και του λέει να κάνει υπομονή.

Την επόμενη μέρα τα νέα για την Αλίκη είναι καλά. Έχει ξεφύγει τον κίνδυνο κι έχει κοντά της πάλι τον Έκτορα ο οποίος εντυπωσιασμένος από την όλη στάση της κοπέλας της εξομολογείται την επιθυμία του να γίνουν και πάλι ζευγάρι!

Στο τρακάρισμα Μιχαήλ και Βικτώριας, κάποιος τραβάει βίντεο με το κινητό του και το πουλάει στον Σίμο που βέβαια το ανεβάζει αμέσως στο site του κι από εκεί ξεκινάει ένα ντόμινο εξελίξεων.

Στο μεταξύ, στην Κύπρο, ο Μάρκος λυσσάει με τη Ναυσικά και τον Δημοσθένη, ενώ η Αντριάνα τον έχει από κοντά και δεν τον αφήνει να κάνει βήμα. Παράλληλα, η Ναυσικά βρίζει άσχημα για μια ακόμα φορά τον Μάρκο και του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι μαζί του.

Κι ενώ ο Δημήτρης δείχνει να μην ασχολείται άλλο με τον ματαιωμένο γάμο του, ο Άκης είναι εξαγριωμένος και έχει βάλει ντετέκτιβ για να ανακαλύψει πού κρύβεται η Βικτώρια.

Ο Έκτορας τηλεφωνεί στην Ιφιγένεια και της λέει να κάνει μια προσπάθεια να πείσει τον Μιλτιάδη να ξαναγυρίσει στο κόμμα και την πολιτική.

Η Ιφιγένεια, παρότι πιστεύει πως αυτό δεν θα γίνει ποτέ, υπόσχεται στον Έκτορα ότι θα προσπαθήσει.

Ο Άκης βλέπει το βίντεο με τον Μιχαήλ και τη Βικτώρια και τώρα πια κανένας και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από την εκδίκηση που σχεδιάζει.

Ο Άκης Αρώνης απειλεί θεούς και δαίμονες

Η αλήθεια για τη σχέση του Μιχαήλ και της Βικτώριας συνταράσσει την οικογένεια του Αρώνη κι ο Άκης απειλεί θεούς και δαίμονες.

Η Ναυσικά πέφτει από τα σύννεφα με τις εξελίξεις και κατηγορεί τον Οδυσσέα που, ενώ ήξερε, δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει αυτό το μπλέξιμο. Ο Μάρκος υπερασπίζεται τις επιλογές του Μιχαήλ, κάνοντάς την ακόμα πιο έξαλλη.

Η Μάγδα με τη Σμαράγδα αρχίζουν να γίνονται φίλες και η Μάγδα της εμπιστεύεται τις προσπάθειες που κάνει με την εξωσωματική.

Ο Άκης τα βάζει με τον Σίμο για την ανάρτηση στο site και τον απειλεί με απόλυση. Η Τζουλιάνα είναι κάπως μελαγχολική αλλά η Ναυσικά δεν το εντοπίζει.

Η Κατερίνα συνειδητοποιεί ότι ο Φοίβος δεν είναι ψυχικά άρρωστος και καταρρακώνεται.

Ο Οδυσσέας γίνεται μάρτυρας ενός ύποπτου καυγά στα όρια του θρίλερ…

Ο Άκης εμφανίζεται στην πόρτα του Μάρκου κι απαιτεί εξηγήσεις από το ζευγάρι Μιχαήλ και Βικτώρια.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ