Σεξ οργασμός: Πόσοι τον έχουν βιώσει πραγματικά

Σεξ οργασμός: Πόσοι τον έχουν βιώσει πραγματικά. Και μπορεί σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Evolutionary Behavioral Sciences να αναφέρεται ότι το 50% των ανδρών βιώνουν τον οργασμό σε κάθε σεξουαλική επαφή, δεν φαίνεται να ισχύει όμως το ίδιο με τις γυναίκες.

Για τις γυναίκες, αυτός ο αριθμός είναι μόνο περίπου 4%… Για να φτάσουν σε αυτούς τους αριθμούς, οι ερευνητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να απαντήσουν στην ακόλουθη ερώτηση: Πόσο συχνά αντιμετωπίζετε οργασμό κατά το σεξ-κολπικό σεξ: α) ποτέ, β) Λιγότερο από το ήμισυ του χρόνου γ) Περισσότερο από το ήμισυ του χρόνου, δ) Πάντα.

Περίπου το 2% των ανδρών ανέφερε ότι δεν βιώνουν ποτέ οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, 11% είπε ότι βιώνουν οργασμό λιγότερο από το ήμισυ του χρόνου και 37 % είπε ότι βιώνουν οργασμό περισσότερο από το ήμισυ του χρόνου. Για τις γυναίκες, το 15 % είπε ότι δεν βιώνουν ποτέ οργασμό, το 49% είπε ότι βιώνουν οργασμό λιγότερο από το μισό του χρόνου και το 32 % είπε ότι βιώνουν οργασμό τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, το κενό δεν είναι τόσο μεγάλο όταν κοιτάζουμε άτομα που δεν είναι ετεροφυλόφιλα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 59 τοις εκατό των λεσβιών γυναικών ανέφεραν ότι βιώνουν πάντα οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ το 65 τοις εκατό των ομοφυλόφιλων ανδρών ανέφεραν το ίδιο. Μεταξύ των αμφιφυλόφιλων γυναικών και ανδρών, το 36 τοις εκατό και το 66 τοις εκατό ανέφεραν ότι βιώνουν πάντα οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, αντίστοιχα.

Εξέτασαν επίσης ποιες μορφές σεξουαλικής αλληλεπίδρασης ήταν πιθανότερο να αυξήσουν την πιθανότητα εμφάνισης οργασμού στις γυναίκες. Εδώ, διαπίστωσαν ότι το στοματικό σεξ και η χειροκίνητη διέγερση ήταν βασικά. Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που ασχολήθηκαν με “πράξεις σεξουαλικής ποικιλίας”, όπως η χρήση σέξι εσώρουχα / εσώρουχα, η ενσωμάτωση μίνι μασάζ / backrubs, η προσπάθεια μιας νέας σεξουαλικής θέσης, ή το μπάνιο ή το μπάνιο μαζί, ήταν περισσότερο πιθανό να οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ