Κορονοϊός: Στη δίνη της πανδημίας η Ευρώπη – Παντού «κυριαρχεί» ο θάνατος


Κορονοϊός: Σάλος ξέσπασε μετά από παράνομο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και για το οποίο εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να αποδειχθεί βόμβα διασποράς του κορονοϊού.

Το παράνομο πάρτι σε προάστιο του Παρισιού είναι η κορυφή του παγόβουνου. Από τους περίπου 300 συμμετέχοντες, οι περισσότεροι ξέφυγαν πηδώντας από τα παράθυρα ενώ η αστυνομία συνέλαβε τρεις διοργανωτές.

Οι αρχές φοβούνται ότι το πάρτι ίσως υπήρξε εστία μόλυνσης. Όσοι πήγαν στο πάρτι καλούνται να κάνουν τεστ ενώ ο δήμαρχος κάνει λόγο για βίλα των οργίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Τα ημερήσια κρούσματα στη Γαλλία είναι πάνω από 27.000 ενώ ο Τύπος επισημαίνει ότι τα παράνομα πάρτι αποτελούν καθημερινότητα στα προάστια του Παρισιού.

Βρετανία

Στην Βρετανία, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ξαναμπήκε σε καραντίνα γιατί συνάντησε βουλευτή με κορονοϊό. Ο Τζόνσον είχε βγει νικητής από τη μάχη με τον ιό τον περασμένο Απρίλιο, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος επαναμόλυνσης.

Ο αριθμός των κρουσμάτων και των νεκρών παρουσιάζει σχετική ύφεση, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει.

Ιταλία

Με πλωτά ασθενοφόρα γίνονται οι διακομιδές ασθενών κόβιντ στη Βενετία. Τα ημερήσια κρούσματα στην Ιταλία ξεπέρασαν τις 45.000 και οι θάνατοι τους 500.

Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει στην περιοχή της Νάπολη, η οποία ερήμωσε με την επιβολή lockdown από σήμερα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ