GNTM 3: Επιστροφές και αποχωρήσεις από το ριάλιτι μόδας


GNTM 3: Επιστροφές και αποχωρήσεις από το ριάλιτι μόδας. Μια έκπληξη διακόπτει την καθημερινή ρουτίνα στο σπίτι.

12 μοντέλα, που έχουν αποχωρήσει, περνούν ένα casting από τον head of scouting του Elite London, Joel Bough, για μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό. Οι επιλογές του Joel και οι νέοι αριθμητικοί συσχετισμοί, δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα. Στο ριάλιτι μόδας επιστρέφουν η Ξένια, ο Εμάνουελ, ο Ηρακλής και η Παρασκευή.

Σε μία φωτογράφηση εμπνευσμένη  από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της, τα επίδοξα top models κλήθηκαν  να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν -ανά ζευγάρια- μια σκηνή ασιατικής πάλης. Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas, είναι τα βασικά ζητούμενα της φωτογράφησης. Τα στρατηγικά, όμως, αβαντάζ της Λία Τσουζντάν, προσθέτουν πόντους δυσκολίας και δημιουργούν ζευγάρια με αμφιλεγόμενη χημεία στο σετ.

Ένα από τα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν θα είναι ο Αντρέας και ο Σήφης. Δύο παίκτες από αντίπαλα “στρατόπεδα” που δεν συμπαθιούνται. Αν και είναι δύο δυνατοί παίκτες, δεν θα έχουν καλή φωτογραφία και θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο αποχώρησης.. Από το ριάλιτι θα αποχωρήσει ο Σήφης, καθώς οι κριτές θα αποφασίσουν ότι η δική του προσπάθεια ήταν η πιο αδύναμη. Κάπως έτσι, το campaign room θα κερδίσει έναν παίκτη, τον Ηρακλή, ο οποίος λέγεται ότι θα εξολοθρεύσει πολλούς και θα φτάσει στην τελική τριάδα, αλλά θα χάσει έναν άλλο τον Σήφη, ο οποίος στις τελευταίες δοκιμασίες τα είχε πάει πολύ καλά.

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ