Αναγνώστης: “Μακάρι ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας και ο Βαρουφάκης να ενδιαφέρονταν έτσι και για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που δεν έγινε”


Μακάρι ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας και ο Βαρουφάκης να ενδιαφέρονταν έτσι και για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που δεν έγινε. Αλλά αφορμή ζητούσαν αυτοί οι κύριοι μήπως και σταματήσουν για πάντα οι Εθνικές παρελάσεις 25ης Μαρτίου και 28ης Οκτωβρίου και να γιορτάζουμε μόνο την Πρωτομαγιά και την 17η Νοεμβρίου για το Πολυτεχνείο. Μόνο αυτά τα γεγονότα τους ενδιαφέρουν.

Κατόπιν αυτών ερωτώ. Μήπως αυτοί οι άνθρωποι που είναι πολιτικοί και τους ταίζει ο Ελληνικός λαός, δεν είναι γνήσιοι ΄Ελληνες; Μήπως τελικά είναι ανθέλληνες; Δεν μπορώ να φανταστώ καν ότι κάποιοι άνθρωποι και αρχηγοί εκλεγμέων κομμάτων να αδιαφορούν για τους πολέμους που έκαναν οι πρόγονοί τους με τους Τούρκους, τους Ιταλούς και τους Γερμανούς για να είναι σήμερα αυτοί ελεύθεροι και να πολιτεύονται μάλιστα.

Συγκρίνονται οι πόλεμοι του 1821 και 1940-41 με την εξέγερση του Πολυτεχνείου;

Πέραν αυτού όμως ερωτώ τους παραπάνω αρχηγούς κομμάτων, εάν εφέτος δεν πραγματοποιήσετε την περιβόητη πορεία προς την  Αμερικανική Πρεσβεία, τι θα γίνει; Θα σας λείψει κάποιο μέλος του σώματός σας; Θα σας κοπεί κάποιο μέρος της χορηγείας σας; Θα σας επιπλήξουν οι γυναίκες σας ότι είστε ανάξιοι για αρχηγοί κομμάτων; Θα χάσετε κάποιους ψηφοφόρους σας; Θα στεναχωρηθεί ο Αμερικανός Πρέσβυς που δεν θα τον επισκεφθείτε για να θυροκολλήσετε στη Πρεσβεία του τη διαμαρτυρία σας; ΄Η μήπως θα πικραθείτε εάν τελικά δεν πραγματοποιηθούν τα κάθε χρόνο μετά την πορεία επεισόδια από τους γνωστούς άγνωστους μπαχαλάκηδες; Διότι, ξέρετε τι επικρατεί στο τέλος της πορείας κάθε 17 Νοέμβρη, σπάσιμο σε καταστήματα, φωτιές σε αυτοκίνητα και λιθοβολισμός σε αστυνομικούς που προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη κ.λ.π.

Την πανδημία του CIVID 19 δεν την υπολογίζετε που αυτή τη στιγμή είναι στο ΖΕΝΙΘ παρά τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης; Από τη μία διαμαρτύρεσθε προς τη κυβέρνηση ότι έπρεπε να λάβει προστατευτικά μέτρα ενωρίτερα και από την άλλη ζητάτε συγκέντρωση λαού για πραγματοποίηση της γνωστής πορείας.

Τι είναι αυτά που ζητάτε τελοσπάντων, ούτε και σεις οι ίδιοι δεν ξέρετε. Για την απομάκρυνση της πανδημίας απαιτούνται αυστηρά μέτρα και θυσίες από όλο το λαό για να πετύχουμε τοι επιθυμητό αποτέλεσμα και όχι συγκεντρώσεις και συναθροίσεις ομάδων ανθρώπων, διότι έτσι σίγουρα θα χειροτερέψει η κατάσταση και θα έχουμε ακόμα πιο πολλούς θανάτους συνανθρώπων μας. Αρκεσθείτε λοιπόν για φέτος στη κατάθεση λουλουδιών εντός του Πολυτεχνείου και τέλος. Επιβάλλεται να δείξετε κατανόηση για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, εάν θέλετε να είστε σοβαροί και πειθαρχίσετε στην απόφαση της κυβέρνησης για το καλό του λαού και μόνον.

Κ.Π.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ