George Clooney: Ήταν ο τύπος που δεν ήθελε να παντρευτεί


George Clooney: Ήταν ο τύπος που δεν ήθελε να παντρευτεί δήλωσε ο  Άνδρας της Χρονιάς -όπως ανακηρύχθηκε- από το περιοδικό GQ… και όπως είναι αναμενόμενο, το τεύχος Δεκεμβρίου, και φυσικά το εξώφυλλο, τον φιλοξενεί

Ο  Clooney μεταξύ άλλων είπε:«Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Ήθελα να δουλεύω, να έχω τη ζωή μου και τους φίλους μου. Αισθανόμουν πλήρης. Μέχρι που γνώρισα την Amal, και συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου. Ήμουν πάντα ο τύπος που έβλεπε παιδάκι και έτρεχε, και τώρα έχω και μάλιστα δύο! Τα οποία περιμένουν από μένα τα πάντα», είπε όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του να παντρευτεί σε ηλικία 55 ετών την Amal Alamuddin, στην iconic πια, τελετή στη Βενετία.

Μετά από  μία επέμβαση ρουτίνας στην περιοχή του αυχένα και φορώντας κολάρο ο γοητευτικός ηθοποιός έδωσε  μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και μιλά για το πώς βιώνει αυτός και η οικογένεια του την πανδημία.. Ο Clooney διατηρεί την απόσταση του. Ο γιος του, ο Αλέξανδρος, έχει άσθμα. Ο ίδιος είναι 59. Εκδίδει τη νεότερη ταινία του, The Midnight Sky, και κάνει τα πάντα. «Έκοψα τα μαλλιά μου και έκοψα τα μαλλιά των παιδιών μου και σκουπίζω και καθαρίζω, βάζω πλυντήριο και κάνω τα πιάτα κάθε μέρα», λέει. «Νιώθω σαν τη μητέρα μου το 1964. Ξέρετε, καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της».

Αλλά κυρίως είναι χαρούμενος – έχει ένα ομαδικό κείμενο που καλεί “γραμμή συνομιλίας” που είναι απασχολημένος 24 ώρες την ημέρα με τους φίλους του να κάνουν check in ο ένας στον άλλο και έχει την οικογένειά του. «Με σκοτώνει που δεν μπορώ να δω τον Bruce Springsteen σε συναυλία», λέει. «Με σκοτώνει ότι δεν μπορώ να δω το Bono, δεν μπορώ να δω το U2 σε συναυλία αυτή τη στιγμή. Αλλά… ξέρετε, υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στον κόσμο. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα. “Στη συνέντευξη του GQ, ο George Clooney μιλά και για την αγάπη του για την Amal, λέγοντας πως όταν γνωρίστηκαν σκέφτηκε ότι η ζωή του ήταν «γεμάτη». «Δεν ήξερα πόσο μη γεμάτη ήταν μέχρι που γνώρισα την Amal. Και μετά άλλαξαν όλα», λέει. «Και σκέφτηκα, “Βασικά, ήταν ένα τεράστιο κενό”». Όπως λέει, ο γάμος τον άλλαξε. «Δεν είχα βρεθεί ποτέ στη θέση που η ζωή κάποιου άλλου ήταν μακράν πιο σημαντική από την δική μου», παραδέχεται. «Καταλαβαίνεις; Και μετά πρόσθεσε δυο ακόμη άτομα, που είναι μικρά και πρέπει να ταϊστούν…».

Μίλησε επίσης για όταν βρέθηκε ξαπλωμένος στην αγκαλιά του φίλου του και συνεργάτη Grant Heslov, πιστεύοντας ότι ζει τις τελευταίες του στιγμές. «Ήμουν στο έδαφος. Ούρλιαζα κυριολεκτικά. Όντως ούρλιαζα. Και ο Grant επέστρεψε, και φώναζε σε όλους να καλέσουν ασθενοφόρο, και θυμάμαι να βγαίνουν όλοι από τα αυτοκίνητά τους, σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, και όλος αυτός ο κόσμος ήρθε και στάθηκε από πάνω μου και απλώς έβγαλαν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να τραβούν βίντεο», λέει. «Είναι αστείο. Δεν είμαι κυνικός τύπος και πραγματικά πιστεύω ότι στη ζωή μου προσπαθώ να βρίσκω το καλό στα πάντα. Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που αυτό που εγώ πίστευα ότι είναι οι τελευταίες μου στιγμές, για όλους τους υπόλοιπους ήταν ένα κομμάτι ψυχαγωγίας».

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ