Θρήνος στο Βόλο – Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του Γιάννη Λώλου, γνωστού επαγγελματία που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων

Ο άτυχος Γιάννης Λώλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 χρόνων στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας από κορονοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν.

Για πολλά χρόνια διατηρούσε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην οδό Ιάσονος με Αγ. Νικολάου στον Βόλο. Aρχικά είχε συνεργαστεί με την εταιρεία Lada, ενώ αργότερα η αντιπροσωπεία του επέκτεινε τη συνεργασία και με άλλες γνωστές εταιρείες αυτοκινήτων. Ήταν άνθρωπος ιδιαίτερα οξυδερκής, από τα πλέον γνωστά ονόματα στον χώρο της εμπορίας του αυτοκινήτου για περισσότερο από 30 χρόνια στην πόλη του Βόλου.

Lolos.jpg
Ο Γιάννης Λώλος

Το κτίριο μάλιστα της αντιπροσωπείας του, στην οδό Ιάσωνος, υπήρξε πολλές φορές σημείο αναφοράς της πόλης και για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι είχε εκμισθωθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια προεκλογικών εκστρατειών, για να στεγάσει κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης δημοτικές παρατάξεις, όπως τη Δημοκρατική Συνεργασία όταν επικεφαλής του συνδυασμού στον δήμο Βόλου ήταν ο πρώην δήμαρχος Αλέκος Βούλγαρης.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, τα τελευταία χρόνια ο γνωστός επαγγελματίας διατηρούσε στη Σκιάθο την επιχείρηση franchise «Vicko» με δύο υποκαταστήματα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Η κηδεία του θα τελεστεί στη Λάρισα σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here