Σεξ σχέση: Είναι σημαντικό είναι το σεξ στο ζευγάρι

Σεξ σχέση: Είναι σημαντικό είναι το καλό στο ζευγάρι; Δεν υπάρχει απάντηση για όλα σε αυτό. Όλοι είναι διαφορετικοί και ό,τι είναι σημαντικό για ορισμένους μπορεί να μην είναι καθόλου σημαντικό για άλλους.

Τελικά εξαρτάται από τις προσωπικές σας πεποιθήσεις, τις σωματικές σας επιθυμίες και τη φύση της σχέσης σας. Πολλοί άνθρωποι έχουν ευτυχισμένες, εκλεπτυσμένες, υγιείς ρομαντικές σχέσεις χωρίς να κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους (ή κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους μια στο τόσο). Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν θέλουν να κάνουν σεξ. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει: χαμηλή γενετήσια ορμή (γνωστή και ως “σεξουαλική παρόρμηση”), ζώντας με υποκείμενη ιατρική κατάσταση, όπως χρόνιος πόνος που θέλουν να κάνουν ραντεβού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πριν κάνουν σεξ να είναι άγαμος και να θέλει να απέχει από το σεξ πριν από το γάμο.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση θα είναι ανθυγιεινή. Και σίγουρα δεν είναι σημάδι ότι ο σύντροφός σας δεν σας αγαπάει ή δεν σας εκτιμά! Η ουσία; Η σεξουαλική δραστηριότητα δεν είναι απαραίτητη για μια υγιή σχέση. Η σεξουαλικότητα υπάρχει σε ένα φάσμα. Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι βιώνουν μικρή έως καθόλου σεξουαλική έλξη (και συνήθως δεν κάνουν σεξ, αν και κάθε άτομο είναι διαφορετικό), ενώ οι ομοφυλόφιλοι βιώνουν σεξουαλική έλξη. Επειδή υπάρχει τόση ποικιλία στα συναισθήματά μας για το σεξ και τις ικανότητές μας για σεξουαλική έλξη, όλοι έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις στο σεξ. αλλά καμία προσέγγιση δεν είναι λάθος.

Πολλοί άνθρωποι έχουν συναισθηματικά κίνητρα για σεξ. Υπάρχουν διάφορα συναισθηματικά οφέλη του φύλου, όπως: Θα μπορούσε να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με το σώμα σας με έναν ευχάριστο τρόπο. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να δεθείτε με τον συνεργάτη σας, και θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος να εκφράσετε την αγάπη και την φροντίδα για αυτούς. Μπορεί να ανακουφίσει το άγχος.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ