Καβάλα: Προκαταρκτική εξέταση για την αυτοκτονία της 52χρονης στο νοσοκομείο


Προκαταρκτική εξέταση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε η 52χρονη με κορονοϊό διέταξε το νοσοκομείο Καβάλας.

Το απόγευμα της Τετάρτης το νοσοκομέιο της Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θλιβερό περιστατικό.

«Από το Γ.Ν.Καβάλας ανακοινώνεται ότι, επιβεβαιωμένο κρούσμα λοίμωξης κορονοϊού εισήχθη στις 16/11/2020 και ώρα απογευματινή σε Κλινική COVID του Γ.Ν.Καβάλας.

Τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ και λόγω υποκείμενου νοσήματος εκτιμήθηκε από λοιμωξιολόγο και από ιατρικό προσωπικό άλλων ειδικοτήτων του Γ.Ν.Καβάλας.

Πρόκειται να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Θερμά συλλυπητήρια στο οικογενειακό της περιβάλλον», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η 52χρονη γυναίκα, φαίνεται πως ήταν αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της έχοντας πανικοβληθεί από το γεγονός ότι βρέθηκε θετική σε τεστ κορονοϊού.

Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα (16/11) η 52χρονη είχε απασχολήσει πάλι τις αρχές καθώς όρμησε στα παγωμένα νερά στη θαλάσσια περιοχή Παλιό Τσιφλίκι. Γείτονες της άτυχης γυναίκας άκουσαν τις φωνές της και ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε και σε εξέταση από ψυχίατρο ενώ στη συνέχεια εισήχθη στη κλινική Covid του νοσοκομείου.

Το βράδυ όμως, γύρω στις 11 κι αφού έγινε νοσηλεία, η 52χρονη, άγνωστο πως, σηκώθηκε από το κρεβάτι της και βλέποντας ότι τα παράθυρα του θαλάμου ήταν κλειστά, κινήθηκε προς την πίσω πλευρά του τρίτου ορόφου.

Όταν οι νοσηλευτές διαπίστωσαν την απουσία της κάλεσαν την Αστυνομία κι αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της. Επειδή όμως το σημείο που βρισκόταν η άψυχη σορός της ήταν δύσκολο να εντοπιστεί, ωστόσο όταν την βρήκαν ήταν ήδη νεκρή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ