Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε μία αξιολάτρευτη πληροφορία για τον πατέρα του


Μπορεί να ακολουθούν μία εντελώς διαφορετική ζωή με τον υπόλοιπο κόσμο αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι royals δεν έχουν μία αξιολάτρευτη πλευρά. Παράδειγμα, ο πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος γιόρτασε αυτή την εβδομάδα τα 70α γενέθλιά του και με αφορμή αυτό ο μεγαλύτερος γιος του αποκάλυψε μία ιδιαίτερη πληροφορία για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό Country Life το οποίο ετοίμασε ένα επετειακό τεύχος για τον Κάρολο, ο πρίγκιπας William δήλωσε πως ο πατέρας του λατρεύει τους κόκκινους σκίουρους και μάλιστα τους αφήνει να μπαίνουν και μέσα στο κάστρο του Balmoral στη Σκωτία. “Είναι τόσο ενθουσιασμένος με αυτά τα ζωάκια που τους δίνει ονόματα ενώ κάποιες φορές τα αφήνει να κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Το καλύτερο όμως σε αυτή την είδηση είναι πως ο πρίγκιπας Κάρολος αφήνει καρύδια στις τσέπες της ζακέτας του ώστε να τα βρουν οι σκίουροι όταν πεινάνε.

Όπως αναφέρει ο William, η αγάπη του πατέρα του για την φύση, τα ζώα κα την αγροτική ζωή είναι μεγάλη και είναι μία από τις αξίες που θέλει να περάσει και στα δικά του παιδιά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ