Περίεργη υπόθεση στη Μυτιλήνη: Διακινητές από τον Έβρο, αλλοδαποί από την Τουρκία και… καταδίωξη


Μία πραγματικά ιδιαίτερη υπόθεση εξελίχθηκε στην Μυτιλήνη στην οποία εμπλέκονται μετανάστες αλλά και διακινητές από την Τουρκία.

Η υπόθεση εξελίχθηκε την περασμένη Τρίτη στα βορειοανατολικά παράλια του νησιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σκάφος προερχόμενο από τα μικρασιατικά παράλια προσέγγισε τη Μυτιλήνη, αποβίβασε δύο αλλοδαπούς και στην συνέχεια κατευθύνθηκε ξανά προς την Τουρκία με μεγάλη ταχύτητα.

Οι εν λόγω αλλοδαποί επιβάτες, οι οποίοι είχαν νωρίτερα αποβιβαστεί από το ταχύπλοο σκάφος, στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Την ίδια ώρα στην ακτή έφτασε από ξηράς Ι.Χ. αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, το οποίο, παρέλαβε τους δυο αποβιβασθέντες και απομακρύνθηκε αναπτύσσοντας ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε. Συνελήφθησαν ο 33χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος μάλιστα φορούσε καταδυτική στολή και ο 35χρονος συνοδηγός, οι οποίοι κατηγορούνται ως διακινητές. Όπως διαπιστώθηκε, ο 33χρονος κατείχε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το όχημα, καταδυτικός εξοπλισμός, φωτογραφική μηχανή, έξι κινητά τηλέφωνα και το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο. Από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης και τη Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων συνεχίζονται οι έρευνες προς περαιτέρω επεξεργασία-ανάλυση όλων των στοιχείων.

Οι δυο κατηγορούμενοι ως διακινητές είχαν μπει από τον Έβρο και διέθεταν μάλιστα τρίπτυχα καταγραφής. Στη συνέχεια ήλθαν στη Μυτιλήνη όπου και νοίκιασαν σπίτια στη περιοχή της πόλης της Μυτιλήνης και στην περιοχή της Θερμής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ