Επίθεση Αχτσιόγλου σε Βρούτση – Σταϊκούρα: «Ντράπηκε και η ντροπή με τις νέες ανακοινώσεις»


«Οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν ξανά, για τρίτη φορά, τα ίδια υποτιθέμενα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων», τόνισε η τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δριμύτατη κριτική εναντίον του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με αφορμή τις ανακοινώσεις των Χρήστου Σταϊκούρα και Γιάννη Βρούτση, σχετικά με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πολιτών που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, άσκησε την Πέμπτη η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

«Σήμερα ντράπηκε και η ντροπή, με τις υποτιθέμενες “νέες ανακοινώσεις και εξειδικεύσεις” δήθεν εξαγγελιών του κ. Μητσοτάκη, από τους κυρίους Σταϊκούρα και Βρούτση», δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε: «Οι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν ξανά, για τρίτη φορά, τα ίδια υποτιθέμενα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων».

Όπως είπε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, «το μοναδικό καινούργιο που είπαν είναι ότι αντί για μέρισμα στα νοικοκυριά και τους εργαζόμενους που χειμάζονται από την κρίση, θα εφαρμόσουν ένα μέτρο αξίας 54 εκατ. ευρώ, δηλαδή 0,03% ΑΕΠ. Ούτε τα μισά, δηλαδή, από όσα έδωσαν στα ΜΜΕ και σκόπευαν να χαρίσουν στα φιλικά τους ΚΕΚ με το “σκόιλ ελικίκου”».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ