Σεξουαλική υγεία: Τι να προσέχεις για να έχεις μία ισορροπημένη ερωτική ζωή

Σεξουαλική υγεία: Τι να προσέχεις για να έχεις μία ισορροπημένη ερωτική ζωή. Οι σωματικές μεταμορφώσεις που υφίσταται το σώμα σας καθώς μεγαλώνετε έχουν σημαντική επίδραση στη σεξουαλικότητά σας.

Η µείωση των επιπέδων των ορμονών και οι αλλαγές στη νευρολογική και κυκλοφορική λειτουργία µπορεί να οδηγήσουν σε σεξουαλικά προβλήματα όπως στυτική δυσλειτουργία ή κολπικό άλγος. Η θεραπεία σεξουαλικών προβλημάτων είναι τώρα ευκολότερη από ποτέ. Αλλά μπορεί να είστε σε θέση να επιλύσετε ασήμαντα σεξουαλικά θέματα κάνοντας μερικές προσαρμογές στο στυλ της επαφής.

Για μια υγιή σεξουαλική ζωή, είναι σημαντικό να είστε πλήρως χαλαρός. Το να είσαι ευέλικτος μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική σου ζωή. Δοκιμάστε να επεκταθείτε μετά τις προπονήσεις σας ή ενσωματώστε λίγη γιόγκα στη ρουτίνα σας. Για μια υγιή σεξουαλική ζωή, είναι σημαντικό να είστε πλήρως χαλαρός. Ο ύπνος 7-8 ωρών είναι ζωτικής σημασίας για την ενεργοποίηση και την ενεργοποίηση του σώματός σας. Πριν το σεξ, δημιουργήστε μια αφοσιωμένη σχέση που επιτρέπει την εμπιστοσύνη και την ανοικτή επικοινωνία. Μείνετε μακριά από το πρόχειρο φαγητό, το γρήγορο φαγητό, τη σόδα, τα κόκα κόλα και τη μεταποιημένη ζάχαρη. Υγιείς καρποί, λαχανικά, σπόροι κλπ. θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα και πιο ενεργητικοί.

Τι είναι όμως το σεξ; Σε ένα επίπεδο, το σεξ είναι απλά μια άλλη σωματική λειτουργία με ορμόνες σχεδιασμένη να διαιωνίζει το είδος. Φυσικά, αυτή η στενή άποψη υποτιμά την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης σεξουαλικής ανταπόκρισης. Εκτός από τις βιοχημικές δυνάμεις στην εργασία, οι εμπειρίες και οι προσδοκίες σας βοηθούν στη διαμόρφωση της σεξουαλικότητάς σας. Η κατανόησή σας για τον εαυτό σας ως σεξουαλικό ον, οι σκέψεις σας για το τι αποτελεί μια ικανοποιητική σεξουαλική σχέση, και η σχέση σας με το σύντροφό σας είναι βασικοί παράγοντες στην ικανότητά σας να αναπτύξετε και να διατηρήσετε μια εκκολαπτόμενη σεξουαλική ζωή.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here