Αυτοφροντίδα: Δες γιατί πρέπει να επιστρατεύσεις το χιούμορ σου στη σχέση

Αυτοφροντίδα: Δες γιατί πρέπει να επιστρατεύσεις το χιούμορ σου στη σχέση. Ο ρόλος του χιούμορ και του γέλιου στις σχέσεις. Όλοι έχουμε ακούσει ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, και είναι αλήθεια. Το γέλιο ανακουφίζει το άγχος, αυξάνει τη διάθεση και σας κάνει πιο ανθεκτικούς. Αλλά είναι επίσης καλό για τις σχέσεις σας.

Στις νέες σχέσεις, το χιούμορ μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο όχι μόνο για την προσέλκυση του άλλου ατόμου, αλλά και για την υπέρβαση οποιασδήποτε αδεξιότητας που προκύπτει κατά τη διαδικασία της γνωριμίας μεταξύ τους. Στις καθιερωμένες σχέσεις, το χιούμορ μπορεί να κρατήσει τα πράγματα συναρπαστικά, φρέσκα και ζωντανά. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συγκρούσεις, τις διαφωνίες και τις μικρές επιδεινώσεις που μπορούν να συσσωρευτούν με τον καιρό και να καταστρέψουν ακόμη και τα ισχυρότερα ομόλογα.

Το να μοιράζεσαι την ευχαρίστηση του χιούμορ δημιουργεί μια αίσθηση οικειότητας και σύνδεσης μεταξύ δύο ανθρώπων—ιδιότητες που ορίζουν σταθερές, επιτυχημένες σχέσεις. Όταν γελάτε μεταξύ σας, δημιουργείτε έναν θετικό δεσμό μεταξύ σας. Αυτός ο δεσμός λειτουργεί ως ισχυρή ασπίδα ενάντια στο άγχος, τις διαφωνίες, τις απογοητεύσεις και τις κακές διορθώσεις σε μια σχέση. Και το γέλιο είναι μεταδοτικό—απλά ακούγοντας κάποιον να γελάει σε καμαρώνει να χαμογελάς και να συμμετέχεις στη διασκέδαση.


Είτε θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας με έναν ρομαντικό σύντροφο, φίλους, οικογένεια ή συνεργάτες, το χιούμορ μπορεί να βοηθήσει. Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε το χιούμορ για να εξομαλύνετε τις διαφορές, να μειώσετε το άγχος όλων και να επικοινωνήσετε με τρόπο που ενισχύει και εμβαθύνει τις σχέσεις σας.  Τα οφέλη της χρήσης του χιούμορ στις σχέσεις σας: Δημιουργήστε έναν ισχυρότερο δεσμό με άλλους ανθρώπους. Η υγεία και η ευτυχία σας εξαρτώνται, σε μεγάλο βαθμό, από την ποιότητα των σχέσεών σας—και το γέλιο συνδέει τους ανθρώπους. Εξομάλυνση των διαφορών. Η χρήση απαλού χιούμορ συχνά σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα θέματα, όπως το σεξ ή τα πεθερικά. Διάχυση. Ένα καλογραμμένο αστείο μπορεί να διευκολύνει μια τεταμένη κατάσταση και να σας βοηθήσει να επιλύσετε διαφωνίες.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here