Κορoνοϊός: Ραγίζει καρδιές το πανό έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας


Κορονοϊός: Συγκινούν οι ιστορίες ασθενών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας, δίνοντας την δική τους μάχη με την πανδημία, ενώ από την άλλη οι συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα δεν μπορούν να τους κρατήσουν το χέρι.

Σπαρακτικά είναι τα λόγια που αναγράφονται σε ένα πανό, κρεμασμένο έξω από το Διοικητήριο του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, όπου ο γιος μιας ασθενούς από τα Τρίκαλα, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να στείλει στη μητέρα του ένα μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης.

«Μαμά είμαι εδώ κοντά σου. Σε παρακαλώ να νικήσεις στη μάχη της ζωής σου. Γίνε γρήγορα καλά μανούλα μου. Σ’ αγαπώ πολύ…» της έγραψε, ραγίζοντας καρδιές.

Ο γιος της ασθενούς ονομάζεται Νίκος Μακρής και εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ως δάσκαλος αφοσιωμένος στον αγώνα της μόρφωσης και της στήριξης των μικρών παιδιών, που νοσηλεύονται εκεί.

Οπως αναφέρει το larissapress, ο ίδιος έχει να δώσει και τη δική του, δύσκολη προσωπική μάχη, παλεύοντας με τον καρκίνο.

Μάλιστα, την ώρα που ξεκινούσε μια ακόμα σειρά χημειοθεραπείας, κλήθηκε να αντιμετωπίσει και την εισαγωγή της μητέρας του στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ