Χωρισμός σχέση: Εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις


Χωρισμός σχέση: Εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις. Ποτέ δεν μπορείς να έχεις μεγάλη βοήθεια όταν θεραπεύεσαι από το τέλος μίας σχέσης. Ειδικά τώρα που έχουμε περιορίσει  την κοινωνική μας φούσκα. 

Ελπίζω να έχεις φίλους και οικογένεια που νιώθεις ότι μπορείς να στηριχτείς. Η περίοδος όμως που διανύουμε είναι λίγο περίεργη και ίσως οι κοντινοί σου άνθρωποι όσο και να θέλουν δε μπορούν να είναι δίπλα σου. Μην ανησυχείς. Υπάρχουν τόσοι πολλοί πόροι ψυχικής υγείας που πρέπει να χρησιμοποιηθούν μετά από ένα χωρισμό που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα συντριπτικά αρνητικά συναισθήματα, να κερδίσετε μια πολυπόθητη ελπίδα για το μέλλον, και τελικά, να συνεχίσετε.

Αν και όλοι έχουν τη δική τους τακτική για να θρηνήσουν μια σχέση, μερικές φορές μπορεί να χρειαστείτε κάποια επιπλέον βοήθεια εκτός του δικτύου άμεσης υποστήριξης. Από τις τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας, μέχρι τις εφαρμογές διαλογισμού, όλα αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί με ένα στόχο: βοηθώντας σας όχι μόνο να επιβιώσετε από τη διάσπαση σας, αλλά τελικά να ευδοκιμήσετε παρά το γεγονός αυτό. Η πλοήγηση στον πρώτο μήνα της ζωής μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά το RXBreakup διαθέτει ένα σχέδιο αποκατάστασης διάρκειας 30 ημερών το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Η εφαρμογή, η οποία ιδρύθηκε από κοινού από την ψυχολόγο και ειδικό σχέσεων του ζευγαριού, Τζέιν Ρίαρντον, έχει στόχο να σας δώσει τη δυνατότητα να εγκαταλείψετε καταστροφικά μοτίβα.

Αν και υπάρχουν πολλές εφαρμογές διαλογισμού εκεί έξω, το InsightTimer ξεχωρίζει λόγω του απλού όγκου και της ποικιλίας που προσφέρει. Η εφαρμογή περιέχει χιλιάδες δωρεάν καθοδηγούμενους διαλόγους υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών δασκάλων παγκοσμίως. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι μπορείτε να αναζητήσετε την εφαρμογή ειδικά για τη λέξη-κλειδί “κατανομές” για να βρείτε σχετικές περιόδους λειτουργίας.

Διαλογισμός για σπασμένες καρδιές

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ