ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας


Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκαλούν οι δηλώσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το εμβόλιο

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας, ενώ «κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος».

«Οι ανακοινώσεις για την παρασκευή αποτελεσματικών εμβολίων έφεραν μια αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μέσα στην μαυρίλα της πανδημίας. Όχι όμως στον “πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ”.

Αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας.

Η κυβέρνηση προχωρά στην εκπόνηση σχεδίου για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, με τη στάση του κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Εμβόλιο για τον κορονοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;».

Εμπόριο ελπίδας

Σημειώνεται ότι σε χθεσινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «εμπόριο ελπίδας από την κυβέρνηση» την ώρα που έχουμε νεκρούς και διασωληνωμένους.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «την ώρα που υπάρχουν χιλιάδες νέα κρούσματα μαζί με εκτατονάδες διασωληνωμένους και δεκάδες νεκρούς, όταν γιατροί και νοσηλευτές βγάζουν κραυγή αγωνίας ότι εργάζονται σε συνθήκες πολέμου χωρίς προσωπικό, η κυβέρνηση αντί να δώσει ανάσα στο ΕΣΥ συνεχίζει το εμπόριο ελπίδας με ένα εμβόλιο, που ακόμα δεν βρίσκεται καν διαθέσιμο.

Είναι ευχή όλων να έρθει το συντομότερο δυνατόν, αλλά είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να επιμένει να μην κάνει τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, αλλά να επιμένει να στήνει επικοινωνιακά σόου, παίζοντας με την αγωνία των πολιτών», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάτε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Τριψήφιος αριθμός σε 8 Περιφέρειες – «Έκρηξη» σε Θεσσαλονίκη και Αττική


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντε ρε χαρβαλα,μας εχετε πρηξει με τις επικοινωνιακες σαχλαμαροφουσκες μιλατε κιολας,σαπια μουσμουλα.Κανατε και πλανο με χρονοδιαγραμμα.Ακομη δε ξερουν ποτε και ποιο εσεις ετοιμοι[το ποιο το ξερετε,αυτο της Μερκελ].Μια ζωη παλινωδιες του κερατα καιπραξεις κουτουρου,τωρα θιχτηκατε,οι μυγιαγκιχτοι.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ