Ράπερ η καλλιτέχνιδα που θα βραβευτεί ως «Γυναίκα της Χρονιάς» για το 2020


Ο τιμητικός αυτός τίτλος της ανήκει δικαιωματικά.

Μετά την κατάκτηση της μουσικής βιομηχανίας, η καλλιτέχνιδα δικαιώνεται με το βραβείο το οποίο θα παραλάβει. Το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς της είναι να βραβεύεται από το Billboard και αυτό, αν μας ρωτάς, δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Έπειτα από τις βραβευμένες γυναίκες Billie Eilish, το 2019, Ariana Grande το 2018, Selena Gomez το 2017 αλλά και άλλες pop καλλιτέχνιδες, έρχεται η Cardi B να αποδείξει ότι η ραπ μουσική έχει έρθει για να μείνει!

Η καλλιτέχνιδα της ραπ σκηνής που έχει σκαρφαλώσει και έχει μείνει για καιρό στις τάσεις αλλά και τα charts. Τελικά η ραπ μπορεί να γίνει και… γυναικεία υπόθεση; Όπως αποδεικνύει η Cardi ναι, μπορεί!

https://www.instagram.com/p/CHvI5FusZka

Ένα από τα τραγούδια της, που έχει φτάσει στην πρώτη θέση του Hot 100 και έχει παραμείνει για καιρό εκεί είναι το «WAP». Σε κάθε γωνιά της γης το κομμάτι της έχει ακουστεί και έχει αγαπηθεί από μεγάλο μερίδιο κόσμου κάτι που σημαίνει πως το βραβείο «Γυναίκα Της Χρονιάς» δικαιωματικά της αξίζει, μη ξεχνάς επίσης ότι κέρδισε το βραβείο «Best Hip Hop» των MTV EMA 2020.

Αν και η εκδήλωση του Billboard «Γυναίκες Στη Μουσική» δε θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρονιά λόγω της πανδημίας, για το 2020 θα διοργανωθεί ένα εικονικό γκαλά, κομμένο και ραμμένο στα θέλω της εποχής το οποίο θα μεταδοθεί στις 10 Δεκεμβρίου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ