Γιώργος Καραμίχος: Έχω κάνει τρελές αποτυχίες

Γιώργος Καραμίχος: Έχω κάνει τρελές αποτυχίες. Έχοντας επιστρέψει από το Λος Άντζελες, ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, “Ήλιος”, βρέθηκε στο The 2Night Show  και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα αλλά και πώς περνάει στην Ελλάδα με τον γιο του.

“Ο γιος μου και η μητέρα του ήρθαν για ένα μήνα το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά τελικά αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουν στην Αμερική. Χαίρομαι γιατί τους βλέπω να είναι ευτυχισμένοι, είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά σου να είναι καλά. Και η κόρη μου που είναι μακριά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπω τόσο ευτυχισμένη στη ζωή της”

Πώς φαίνεται στον γιο του το ότι πλέον ζει στην Ελλάδα απάντησε: “Αισθάνεται μεγάλη οικειότητα γιατί από τότε που γεννήθηκε και πριν γεννηθεί ερχόταν και περνούσε τουλάχιστον δυο μήνες στην Ελλάδα. Είναι πολύ ευτυχισμένος στο σχολείο, με το που είπαμε αν θα μείνεις δεν το συζήτησε καν, δεν ήθελε να γυρίσει πίσω, έχει κάνει πολύ καλούς φίλους, έχει ανθρώπους που αγαπά εδώ, έχει τέσσερις νονούς και οικογένεια, αισθάνεται οικειότητα εδώ. Γενικώς, περνάμε καλύτερα εδώ.” Σε ερώτηση για  την καραντίνα απάντησε: “Οι άνθρωποι που τα πάνε καλά με τον εαυτό τους τα πάνε καλά και το lockdown.

Eίναι ωραίο να έχεις κατάθλιψη, μην φρικάρουμε, αρκεί να το αποδεχτείς.” Όσο για το αν θα επέστρεφε ξανά στην Αμερική, ο ίδιος απάντησε πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν η βάση του να είναι στην Ελλάδα, ώστε να μεγαλώνει εδώ ο γιος του και να μπορεί να περνάει τα μεγαλύτερα διαστήματα εδώ και να μπορεί να εργάζεται αρκετά μέσω Λονδίνου, όπου αγαπά τις συνθήκες εργασίες και να περνάει ένα μικρό διάστημα στην Αμερική. “Έχω κάνει τρελές αποτυχίες. Έχω κάνει πράγματα που δεν θα ήθελα ή που αν θα τα ξανά έκανα θα ήταν αλλιώς. Ακόμα και ηθοποιοί όπως η Meryl Streep που προσέχει πολύ τις επιλογές της, θα δεις ότι τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες πιο μέτριες ταινίες. Δεν μπορείς να προβλέψεις. Όταν χάνεις την ενέργειά σου ή όταν αυτό που κάνεις δεν πετυχαίνει τότε μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Θα απογοητευτείς, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε”, δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here