Γιατρός στο «Λαϊκό»: Είχα κορονοϊό και επέστρεψα στη δουλειά με θετικό τεστ (vid)


Την εικόνα που επικρατεί στο «Λαϊκό» περιγράφει γιατρός της πρώτης γραμμής στο Mega, ο οποίος πέρασε και ο ίδιος κορoνοϊό

Ο κ. Αιμίλιος Κακλαμάνος περιγράφει ότι έζησε μια περίεργη εμπειρία. Ενώ νόσησε με ήπια συμπτώματα, είχε το άγχος για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η νόσος από τη στιγμή που ως γιατρός στο νοσοκομείο έχει δει πώς μπορεί να επηρεάσει ο ιός νέους ανθρώπους χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Ιδίως μάλιστα στις τελευταίες εφημερίες «υπάρχουν ασθενείς 35-45 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα με βαριά προσβολή του πνεύμονα».

Το περίεργο με αυτή τη νόσο είναι ότι πολλοί ασθενείς νιώθουν καλά παρόλο που έχουν αρκετά χαμηλό οξυγόνο στον οργανισμό τους, συμπληρώνει ο γιατρός.

Ο κ. Κακλαμάνος, όπως λέει, λόγω του φόρτου στα νοσοκομεία, επέστρεψε στην εργασία του μετά από 14 μέρες παρόλο που το τεστ του είχε βγει θετικό.

Υπενθυμίζεται ότι την αναγκαστική δέσμευση προς χρήση από το ελληνικό Δημόσιο της Γενικής Κλινικής Λυσίμαχος Γρηγ. Σαραφιανός Α.Ε. που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη κα της Εuromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, για την κάλυψη της έκτακτης και επιτακτικής ανάγκης δημόσιας υγείας και προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την έξαρση του κορονοϊού COVID-19, αποφάσισε την Παρασκευή το υπουργείο Υγείας, το οποίο είχε ζητήσει τη διάθεση 200 κλινών για νοσηλεία σθενών covid-19, κάτι που αρνήθηκαν οι ιδιοκτήτες των κλινικών.

Η απόφαση ισχύει από τη δημοσίευσή της και για χρονικό διάστημα 15 ημερών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ