Ομπάμα: «Αν κρυφτεί ένας Πλανητάρχης, θα τον βγάλουν… πεζοναύτες από τον Λευκό Οίκο»


Στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ βρέθηκε ο Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος μίλησε για το νέο του βιβλίο “A Promised Land”

O Μπάρακ Ομπάμα, αστειευόμενος, σε διάλογό του με τον παρουσιαστή ο οποίος τον ρώτησε αν υπάρχουν πολλά σημεία εντός του Λευκού Οίκου που θα μπορούσε να κρυφτεί ένας Πλανητάρχης, είπε: «Πιστεύω ότι πάντα έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε τους SEALS να τον ξετρυπώσουν».

Μάλιστα, όταν ο Τζίμι Κίμελ τον ρώτησε εάν έγραψε ένα τόσο μεγάλο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του (ξεπερνά τις 700 σελίδες), μόνο και μόνο για να είναι βέβαιος ότι ο Τραμπ δεν πρόκειται να το διαβάσει ποτέ, ο Ομπάμα απάντησε: «Από ό,τι ακούω, δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να είναι 700 σελίδες για να μην τον διαβάσει».

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μπαράκ Ομπάμα, ρωτώντας τον κάτι αδιάκριτο: «Το βράδυ που πιάσατε τον Μπιν Λάντεν, εσείς και η Μισέλ κάνατε έρωτα για να το γιορτάσετε;».

Ατάραχος, ο Ομπάμα απάντησε ότι «υποθέτω ότι η Μισέλ κοιμόταν ήδη όταν γύρισα στο σπίτι. Γιατί, γενικότερα, η αλήθεια είναι ότι εκείνη κοιμόταν όταν εγώ τελείωνα τη δουλειά». Ο Κίμελ όμως επέμεινε, πειράζοντας τον πρώην Πλανητάρχη: «Ελάτε τώρα κύριε Πρόεδρε, δεν χρειάζεται να εφευρίσκετε δικαιολογίες». Και πάλι όμως ο ετοιμόλογος Ομπάμα είχε την τελευταία ατάκα: «Δεν δικαιολογούμαι. Λυπάμαι».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ