Ομαδικό σεξ: Πώς να προετοιμαστείς για ένα ερωτικό πάρτι


Ομαδικό σεξ : Πώς να προετοιμαστείς για ένα ερωτικό πάρτι. Για τους μη μυημένους, ένα σεξ πάρτι μπορεί να είναι αρκετά αποθαρρυντικό, ειδικά επειδή εμπλέκουν το να φέρουν κάτι που συνήθως θεωρείται ιδιωτικό σε ένα δημόσιο και τουριστικό χώρο.

Κατανοώντας το πώς, το πότε και το γιατί είναι τα κλειδιά για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία. Πρώτα απ’ όλα, δεν μοιάζουν όλα τα ερωτικά πάρτι. Υπάρχουν πολλά είδη σεξουαλικών πάρτι στα οποία μπορούν να παρευρεθούν οι άνθρωποι. Μερικές φορές υπάρχουν ειδικά πάρτι για γυναίκες ή άνδρες μόνο και πάρτι για όσους κάνουν παρέα, και υπάρχουν κάποια όπου οι ανύπαντρες γυναίκες ή τα ζευγάρια θα έχουν εξαργύρωση στο εισιτήριό τους.

Φέρε και έναν φίλο σου. Αυτός μπορεί να είναι ο σύντροφός σου, ένας απλός συγκάτοικος ή ένας φίλος που ενδιαφέρεται να κάνει σεξ, επίσης. Ένας μύστης του σεξ-πάρτι μπορεί να ανακουφίσει τις ανησυχίες σας καθώς εισάγεστε σε κάτι νέο, να ενεργεί ως ηχητική επιτροπή αν δεν είστε σίγουροι σε όλη τη διάρκεια του γεγονότος, και ακόμα να ενεργήσει ως προσωρινή μνήμη αν την χρειάζεστε.  Επιπλέον, αν, αφού κάνετε τους γύρους, δεν έχετε βρει κανέναν άλλο που σας ενδιαφέρει, έχετε πάντα το συν σας για να κάνετε παρέα. Όρισε τα όριά σου εκ των προτέρων. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Ο ορισμός ορίων και η συμπλήρωσή τους θα σας επιτρέψει να συνοψίσεις  τι είσαι και τι δεν σε πειράζει.

Φυσικά, δεν θα τριγυρνάς κουνώντας ένα κομμάτι χαρτί σε πιθανούς σεξουαλικούς συντρόφους, αλλά σημειώνοντας σε χαρτί είναι ένας τρόπος να συμβιβαστείς με αυτό που είσαι και δεν είσαι εντάξει πριν νιώσεις υποχρεωμένος να συναινέσεις σε κάτι με το οποίο δεν είσαι πραγματικά άνετος. Φόρα ότι σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι και άνετα!  Να είσαι φιλική.

Δώσε τη συγκατάθεσή σου για όλα. Όπως, φιλιά, άγγιγμα, διείσδυση—όλα αυτά. Η συναίνεση είναι πάντα κρίσιμη σε κάθε είδους σεξουαλική επαφή. Μην πιείς πολύ και αν αλλάξεις γνώμη μη διστάσεις να πεις όχι!Μάθετε πού είναι ο διοργανωτής. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεται να επαληθεύσετε τους κανόνες ή εάν ανησυχείτε για άλλο συμμετέχοντα. Απλά να ξέρεις ότι μάλλον δεν θα είναι στο ίδιο σημείο όλη τη νύχτα.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ