Βλάντιμιρ Πούτιν: Τι συμβαίνει με την υγεία του Ρώσου προέδρου – Ετοιμάζει διάδοχο για το Κρεμλίνο;


Βλάντιμιρ Πούτιν: Σύμφωνα με Ρώσο πολιτικό αναλυτή, ο πρόεδρος Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση.

Ο Βαλερί Σολοβέι, γνωστός Ρώσος πολιτικός αναλυτής και αντιμαχόμενος τον Βλάντιμιρ Πούτιν, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την υγεία του Ρώσου Προέδρου. Όπως υποστήριξε, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα όχι ένα, ενώ έκανε λόγο και για μια εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τον Σολοβέι, ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει προσβληθεί από καρκίνο ενώ έχει και συμπτώματα πάρκινσον. Μάλιστα αυτά ήταν και ο λόγος της επέμβασης που έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο. Εξαιτίας όλων αυτών, όπως υποστηρίζει ο Ρώσος αναλυτής, ο πρόεδρος Πούτιν σύντομα θα ανακοινώσει ότι στις αρχές του 2021 θα εγκαταλείψει το Κρεμλίνο.

Όπως υποστήριξε ο Σολοβέι, όλα όσα ισχυρίζεται προκύπτουν από πηγές εντός του Κρεμλίνου ενώ εξήγησε πως ήδη ο Βλάντιμιρ Πούτιν σχεδιάζει και τη διάδοχη κατάσταση. Σύμφωνα με τις πηγές του Ρώσου αναλυτή, η 34χρονη κόρη του Ρώσου προέδρου, Κατερίνα Τικόχοβα, θα είναι αυτή που θα πάρει τα «σκήπτρα» από τον πατέρα της.

Υπάρχουν, πάντως, κι άλλοι υποψήφιοι διάδοχοι όπως ο πρώην πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ αλλά και ο υπουργός Γεωργίας, Ντμίτρι Πατρούσεφ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτοί οι ισχυρισμοί του Σολοβέι, ήρθαν μόλις λίγα 24ωρα μετά από ένα βίντεο με τον πρόεδρο Πούτιν να παθαίνει κρίση βήχα σε ζωντανή μετάδοση, και να γίνεται viral…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ