Black Friday: Πώς θα αποκτήσουμε τα πιο tech smartphones σε τιμή κάτω από 200 ευρώ


Η Black Friday αποτελεί τα τελευταία χρόνια την ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσουμε τις κορυφαίες τεχνολογικές συσκευές και τα πιο tech gadgets που κυκλοφορούν στην αγορά, σε εξαιρετικές τιμές.

Φυσικά, οι προσφορές που «τρέχουν» κάθε χρόνο αυτή την εποχή είναι πολλές και αφορούν σε μία πληθώρα προϊόντων. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς, επενδύουμε σε smartphones και γενικά, σε τεχνολογικό εξοπλισμό, επειδή ακριβώς γνωρίζουμε ότι θα δυσκολευτούμε να βρούμε τα tech προϊόντα που θέλουμε σε τόσο καλές τιμές, τον υπόλοιπο χρόνο.

Αυτόν τον Νοέμβριο, λοιπόν, που τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά λόγω των νέων συνθηκών στη ζωή μας, το διαδίκτυο αποτελεί τον «κανόνα» σε ό,τι αφορά στις Black Friday αγορές μας. Έχουμε, λοιπόν, κάθε λόγο να απολαύσουμε αυτή την online αγοραστική εμπειρία, αφιερώνοντας τώρα λίγο χρόνο στο να ανακαλύψουμε τις real προσφορές που αξίζουν την προσοχή μας.

Επειδή, λοιπόν, όπως προαναφέραμε τα smartphones βρίσκονται παραδοσιακά στην κορυφή τη λίστας των Black Friday αγορών, εμείς κάναμε ήδη την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε τις κορυφαίες προσφορές που «τρέχουν» αυτόν τον μήνα και θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε τα πιο σύγχρονα, «έξυπνα» κινητά, σε τιμές που δεν ξεπερνούν ή βρίσκονται πολύ πιο κάτω από τα 200 ευρώ. Διότι μπορεί η φετινή Black Friday να «πέφτει» στις 27 Νοεμβρίου, όμως οι προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Ιδού οι real προσφορές για smartphones κάτω από 200 ευρώ, που αξίζουν την προσοχή μας αυτόν τον Νοέμβριο.

Υψηλές, επαγγελματικές επιδόσεις με μόλις 169 ευρώ

Σε τιμή που δεν «αγγίζει» ούτε τα 200 ευρώ, το realme 6s αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα smartphones που μπορούμε να βρούμε σε εξαιρετική τιμή αυτόν τον Νοέμβριο και σίγουρα αξίζει να αποκτήσουμε. Διαθέτει επαγγελματική οθόνη 90Hz Ultra Smooth, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέχρι 30W και μεταξύ άλλων, έχει τετραπλή κάμερα 48MP και επεξεργαστή MediaTek Helio G90T. Από τα 239 ευρώ, λοιπόν, λόγω Black Friday θα το βρούμε τώρα στα 169 ευρώ. Πρόκειται, δηλαδή, για μία ακόμη real προσφορά που μπορεί να φέρει στα χέρια μας ένα εξαιρετικό, «έξυπνο» κινητό.

Τετραπλή κάμερα και πολύ δυνατός επεξεργαστής με 149 ευρώ

Από τη λίστα μας με τα tech smartphones που μπορούμε να αποκτήσουμε σε τιμή κάτω των 200 ευρώ αυτόν τον Νοέμβριο, δεν θα μπορούσε να λείπει το realme 6i. Λόγω Black Friday μπορούμε να το κάνουμε δικό μας μέσα από μία εξαιρετική προσφορά που ρίχνει την τιμή του από τα 219 στα 149 ευρώ! Το γιατί αξίζει την προσοχή μας, μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό. Αρκεί να αναφερθούμε σε κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του, όπως το ότι διαθέτει έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή Helio G80, τετραπλή κάμερα 48MP και μεταξύ άλλων, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέχρι 18W.

Επαγγελματική κάμερα και οθόνη από τα 299 στα 199 ευρώ

Τέλος, σε ό,τι αφορά στις καλύτερες Black Friday προσφορές για smartphones, φέτος ξεχωρίζει εκείνη για το realme 6. Κατά τη διάρκεια του μήνα που διανύουμε, μπορούμε να το αποκτήσουμε από τα 299 στα 199 ευρώ, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικότερα αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για ένα «έξυπνο» κινητό επαγγελματικών προδιαγραφών. Συγκεκριμένα να αναφέρουμε ότι διαθέτει επαγγελματική, τετραπλή AI κάμερα 64MP, μία smooth, επαγγελματική οθόνη 90Hz, επεξεργαστή Helio G90T, ενώ υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση μέχρι 30W. Όλα αυτά με μόλις 199 ευρώ.

Η φετινή Black Friday, λοιπόν, περιλαμβάνει πολλές real προσφορές που αξίζουν την προσοχή μας και μπορούν να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ένα από τα πιο σύγχρονα κινητά της αγοράς, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 200 ευρώ. Από το realme 6s στο realme 6i και το realme 6. Αυτόν τον Νοέμβριο, θα τα βρούμε όλα online στις σελίδες των Germanos, Cosmote, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο, Media Markt!


Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν υπάρχει black Friday. Κομπίνα είναι και μάλιστα της πλάκας. Οι προσφορές είναι οι ίδιες όλο το χρόνο με εξαίρεση πολύ λίγες περιπτώσεις.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ