Ιερώνυμος: Αναμένεται μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό, διαψεύδεται κάθε ίχνος παραφιλολογίας


Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του αρχιεπισκόπου και σύμφωνα με πληροφορίες είναι δεδομένη η ικανοποίηση των ιατρών που τον παρακολουθούν την πορεία του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ο μακαριότατος αναμένεται ίσως και μέσα στη μέρα να στείλει ένα νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό, μέσω γραπτής τοποθέτησής του που θα δοθεί στη δημοσιότητα απ’ την αρχιεπισκοπή.

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι καλά στην υγεία του και εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία απ’ το περιβάλλον του, πως αν δεν προκύψει κάποια υποτροπή της κατάστασής του, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να λάβει εξιτήριο απ’ τον Ευαγγελισμό.

Την ίδια ώρα, το περιβάλλον του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου κατηγορηματικά διαψεύδει τις πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου απ’ την πλευρά των γιατρών, ώστε να φέρουν στην Ελλάδα και να χορηγήσουν στον μακαριότατο ένα απ’ τα δύο φάρμακα που αποτέλεσαν το «κοκτέιλ» χορήγησης στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά τόνιζαν πως πρόκειται για ανοησίες…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ