Σάλος: Βίντεο από το πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ – «Σεισμός, σεισμός συνωστισμός»


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, εν μέσω lockdown.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από το βράδυ της Παρασκευής (20.11) στα social media, αποτυπώθηκε το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού. Εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και με το Lockdown σε πλήρη εφαρμογή, αρκετά άτομα συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του γνωστού δικηγόρου.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι του Δημήτρη Βερβεσού, τις οποίες στη συνέχεια και κατέβασαν, φαίνεται πως κανείς δεν φορά μάσκα πλην του προέδρου του ΔΣΑ. Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει κι ένα νέο βίντεο το οποίο δείχνει στιγμές από το πάρτι, όπου άνοιξαν μέχρι και σαμπάνιες ενώ το… αποκορύφωμα ήταν πως ακούστηκε και σύνθημα.

«Σεισμός, σεισμός συνωστισμός» φώναζαν όσοι βρέθηκαν στο πάρτι εν μέσω lockdown, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί σάλος.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Βερβεσός με δήλωσή του έσπευσε να απαντήσει για το πάρτι που διοργανώθηκε. Όπως εξήγησε, όσοι βρέθηκαν στο πάρτι ήταν συγγενείς του και εργαζόμενοι στο γραφείο του, ενώ παράλληλα υπήρχαν στον χώρο και μηχανήματα τα οποία όπως ανέφερε κάνουν αποστείρωση του αέρα.

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν», αναφέρει στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΔΣΑ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ