Μεσολόγγι: Αστυνομικός έσωσε από πνιγμό 4χρονο παιδί


Mεσολογγίτης αστυνομικός έσωσε τη ζωή ενός παιδιού 4 ετών στο Μεσολόγγι. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην ασφάλεια Μεσολογγίου ήταν ο σωστός άνθρωπος στο σωστό μέρος, καθώς ο ίδιος είχε γνώσεις Πρώτων Βοηθειών

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην πολυκατοικία που διαμένει ο αστυνομικός και η οικογένεια του 4χρονου.

Ο μικρός κάτω από άγνωστες συνθήκες κατάπιε ένα κέρμα και έφραξε στο λαιμό του. Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τους γονείς του  μικρού, οι οποίοι κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια.

Οι φωνές των συγγενικών προσώπων του παιδιού έγιναν αντιληπτές από τον αστυνομικό οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε στο σημείο να βοηθήσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός είχε γνώσεις παροχής πρώτων βοηθειών και  κατάφερε να βγάλει το κέρμα και να επαναφέρει τον 4χρονο.

Αργότερα το παιδί μεταφέρθηκε σε γιατρό, το εξέτασε και διαπίστωσε ότι ήταν καλά στην υγεία του και σημείωσε ότι  η παροχή πρώτων βοηθειών από τον αστυνομικό  ήταν καθοριστική για να παραμείνει στη ζωή. Μάλιστα η είδηση έγινε γνωστή και στους συναδέλφους του και μάλιστα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας θα βραβεύσει τον αστυνομικό για την πράξη του αυτή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ