Δεν θα πιστέψεις πόσο κοστίζει το νυφικό που φοράει η Emma Corrin στο “The Crown” ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα


Η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του The Crown ξεκίνησε πριν λίγες μέρες στο Netflix, και η πρωτοεμφανιζόμενη Emma Corrin έχει εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία της ως Νταϊάνα

Καθώς ξετυλίγονται τα επεισόδια, βλέπουμε τη γνωριμία της Λαίδης Νταϊάνα Σπένσερ με τον Πρίγκιπα Κάρολο, το φλερτ τους και τον γάμο τους. Ο οποίος βέβαια δεν παίχτηκε κανονικά σαν σκηνή από τους συντελεστές της σειράς, οι οποίοι αρκέστηκαν να δείξουν ένα πλάνο με την 24χρονη ηθοποιό να φοράει το εμβληματικό νυφικό της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Που φυσικά δεν είναι το αυθεντικό, αλλά μια πολύ πιστή αντιγραφή του από την βραβευμένη με βραβείο Emmy costume designer Amy Roberts, η οποία κλήθηκε να μιμηθεί το ύφος και το στυλ του αρχικού φορέματος και να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουριο νυφικό, αποκλειστικά για τις ανάγκες της σειράς.

Φτιαγμένο από ιβουάρ, ολομέταξο ταφτά και στολισμένο με δαντέλα και 10.000 πέρλες, η σημερινή αξία του ανέρχεται στα 600.000 ευρώ, ενώ το τότε νυφικό κόστιζε 9.000 λίρες.

Η Emma Corrin δήλωσε κατενθουσιασμένη στη Βρετανική Vogue για το εντυπωσιακό νυφικό που δημιουργήθηκε στα μέτρα της και αποκλειστικά για εκείνη, ενώ αποκάλυψε ότι τα σχέδια δόθηκαν στην Amy Roberts από το σχεδιαστικό δίδυμο David & Elizabeth Emmanuel που έφτιαξαν την original δημιουργία.

Η ίδια συμπληρώνει ότι όταν το φόρεσε για πρώτη φορά, όλοι στο σετ έμειναν άφωνοι: «Βγήκα έξω και όλοι έμειναν εντελώς σιωπηλοί», ενώ ισχυρίστηκε ότι τη βοήθησαν τουλάχιστον 10 άνθρωποι για να το φορέσει, μιας και είναι πολύ ογκώδες. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι για το γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής έγιναν τέσσερις ή πέντε πρόβες, καθεμία από τις οποίες διήρκεσε πολλές ώρες.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ