Αμαρυλλίς: “Χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό χωρίς να το γνωρίζω”


Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του “Πρωινού” της Παρασκευής, η Αμαρυλλίς μοιράστηκε την εμπειρία της και όσα έζησε το ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε αφού και η ίδια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Αποκάλυψε μάλιστα πως ενώ νοσούσε από Covid-19 χρειάστηκε να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο το τελευταίο διάστημα η ίδια απάντησε: “Το να τραγουδάω και η επαφή με τον κόσμο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και ειδικά για τον δικό μας κλάδο, υπάρχει ένας αποδεκατισμός, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα δυστυχώς. Εγώ το πέρασα μέσα Ιουλίου.

Ταλαιπωρήθηκα λίγο, η αλήθεια είναι ότι μου συνέβησαν δυο μαζί, γιατί έπρεπε να κάνω και μια επέμβαση. Είχα μια προγραμματισμένη επέμβαση και δεν ήξερα ότι είχα κορονοϊό, απλά είχα κάνει τον προεγχειρητικό έλεγχο αλλά το είχα κολλήσει την προηγούμενη ημέρα από ένα κοντινό μου πρόσωπο που είχε έρθει από το εξωτερικό, οπότε βγήκε αρνητικό το τεστ και χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό.

Εκεί ήταν το δύσκολο για μένα και με ταλαιπώρησε παραπάνω. Κατά τ’ άλλα σαν μια γρίπη ήταν, ούτε βήχα είχα, δεν με “χτύπησε” καθόλου στο αναπνευστικό. Είχα πυρετό για κάποιες ημέρες, η ανοσμία και αγευσία μου ήρθαν μετά και κράτησε λίγο, κόπωση και πόνο στο σώμα, όπως όταν αρρωσταίνεις. Ευτυχώς όμως δεν κόλλησα κανέναν”.

Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζώη, η ίδια αναφέρθηκε στον επί χρόνια σύντροφό της και τον τρόπο γνωριμίας τους, αλλά και στον ρόλο της ως φίλη, ενώ στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκαν και φωτογραφίες του γοητευτικού αδερφού της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ