Άνδρας έφτυσε δυο γυναίκες που δεν φορούσαν μάσκα και είπε πως έχει κορονοϊό


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Απίθανη ιστορία από τις ΗΠΑ με έναν άνδρα να φτύνει δυο γυναίκες που δεν φορούσαν μάσκα, λέγοντάς τους παράλληλα πως έχει νοσήσει από τον ιό.

Η επίμαχη σκηνή έχει καταγραφεί και σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με την αστυνομία της Μασαχουσέτης να αναζητά τον συγκεκριμένο άνδρα. Όπως αναφέρει η New York Post, ο άνδρας πλησίασε σε έξαλλη κατάσταση τις δυο γυναίκες που έκαναν πεζοπορία και τους είπε πως είναι υποχρεωτικό από τον νόμο να φοράνε μάσκα.

«Δεν με ενδιαφέρει, δεν πρόκειται να βάλω μάσκα όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο», απάντησε η μια από τις δυο γυναίκες με τον άνδρα να επιμένει πως «ο νόμος δεν είναι αυτός». Στη συνέχεια, τις αποκάλεσε ανεύθυνες και εγωίστριες ενώ εκείνες έδωσαν συνέχεια λέγοντάς του «ευχαριστούμε που μας είπες τη γνώμη σου».

Σε εκείνο το σημείο, ο άνδρας τις πλησίασε, κατέβασε τη μάσκα και έφτυσε προς το μέρος τους φωνάζοντας «έχω κορονοϊό. Διαγνώστηκα θετικός» ενώ έφτυσε ξανά. Η μια από τις δυο γυναίκες τον ρώτησε αν είναι καλά, με τον άνδρα να απαντά «όχι δεν είμαι, σύντομα δεν θα είσαι κι εσύ»!

Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, ο εν λόγω άνδρας είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει κυρώσεις για την πράξη του. Την ίδια ώρα το CNN μεταδίδει πως η χρήση μάσκας στη Μασαχουσέτη είναι υποχρεωτική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμα κι αν υπάρχει η δυνατότητα να τηρηθεί απόσταση άνω των τριών μέτρων…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ