Πάνος Βλάχος: Η Αμερική και ο ρόλος που ήθελε να υποδυθεί [pic,vid]

Πάνος Βλάχος: Η Αμερική και ο ρόλος που ήθελε να υποδυθεί. Στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται εμφανίστηκε ο ηθοποιός και μεταξύ άλλων απάντησε για το αν θα επέστρεφε στην Αμερική, όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.

Σε ερώτηση που του απηύθυνε ο Τσουρός σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αμερική, απάντησε: «Η προσπάθεια που κάνει κάθε καλλιτέχνης, που σέβεται αυτό που κάνει, δεν σταματά ούτε διακόπτεται κάποια σχέση. Είναι μία καλλιτεχνική δράση που κάνεις, η οποία αν καταφέρεις και ενδεχομένως πατήσεις σε εδάφη διαφορετικά από τα δικά σου, δεν σταματά. Η Αμερική έχει τον δικό της δρόμο που δεν υπάρχει Πάνος Βλάχος, είναι ένας μικρός κόκκος άμμου σε αυτό που συμβαίνει και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δημιουργώ και να γίνομαι καλύτερος κι ότι προκύψει. Φυσικά θα επέστρεφα στην Αμερική, το θέμα είναι η Αμερική θέλει να επιστρέψω; Ανάλογα με τα επαγγελματικά σχέδια του μέλλοντος όπου η έκφρασή μου στην τηλεόραση πρέπει να δείχνει ότι είμαι περιζήτητος. Έτσι ώστε οι followers και οι προτάσεις να ανεβαίνουν. Τώρα καίγομαι.»

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Δημήτρη Αργυρό στη δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική» δήλωσε για πρώτη φορά ότι όταν διάβασε το σενάριο τον ιντρίγκαρε ένας άλλος ρόλος. «Επέμενε ο κύριος Κώστας Σούσουλας να κάνω αυτόν τον ρόλο», υπογράμμισε, συμπληρώνοντας: «Εγώ όταν διάβασα το σενάριο δεν είχα ιδέα και λέω μου ταιριάζει και θέλω πάρα πολύ να κάνω τον ρόλο του Παύλου, που υποδύεται ο Ιωάννης Παπαζήσης». «Είναι ένας άνθρωπος πολύ εξωστρεφής, ακραίος, άγριος και αυτό με εξιτάρει», εξήγησε ακόμα για τον ρόλο του Παύλου Αργυρού που ήθελε να ερμηνεύσει, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είχε καταλάβει ακριβώς τι ήταν ο Δημήτρης.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here