Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη [pics, vid]

Μάτια σεξ: Πώς συνδέεται το βλέμμα με την έλξη. Υπάρχουν  πολλοί τρόποι να τραβήξεις την προσοχή κάποιου. Ορισμένοι τρόποι είναι κλασικοί όπως δώρα, λουλούδια, γλυκά… Aυτά σε δεύτερο χρόνο.

Όταν αντικρίζουμε κάποιον που μας αρέσει το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να το κοιτάξουμε. Έπειτα μπορεί να κάνουμε κάποιες κινήσεις ώστε να έλξουμε το ενδιαφέρον του. Άλλες φορές, μπορεί να είμαστε ευθύς και να χρησιμοποιούμε τα λόγια μας για να πούμε σε κάποιον ότι το γουστάρουμε. 

Αν βρίσκεστε σε μπαρ, καφετέρια, βιβλιοπωλεία ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο μέρος και βλέπετε κάποιον ελκυστικό, η αρχική σας κίνηση, αν θέλετε την προσοχή του, είναι να προσπαθήσετε να τραβήξετε το βλέμμα του. Η επαφή με τα μάτια, ακόμα και μια στιγμιαία, γρήγορη επαφή, μπορεί να επικοινωνήσει πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η συνάντηση και το να κοιτάζεις κάποιον είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσεις επαφή, και είναι εύκολο να το κάνεις οπουδήποτε βρεθείς κατά τη διάρκεια μιας κανονικής ημέρας!

Η επαφή με τα μάτια σε αυτό το περιβάλλον υποδηλώνει το ενδιαφέρον να γνωρίσεις το άλλο άτομο. Μπορεί να είναι μια πρόσκληση να προσεγγίσουμε το άτομο και να το γνωρίσουμε. Η επαφή με τα μάτια είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται για την προσέλκυση γυναικών ή ανδρών. Η συνάντηση και το να κοιτάζει κάποιος ριορεί να τραβήξει την ριροσοχή του σε κάθε ριερίριτωση. Η λήψη της προσοχής κάποιου με οπτική επαφή μπορεί συχνά να οδηγήσει σε καλύτερη αλληλεπίδραση αντί να προσεγγίσει κάποιον χωρίς προηγούμενη επαφή.

Όταν έρχεται σε επαφή με κάποιον που σας ελκύει, επικοινωνεί με την πρόθεση. Τους λέτε σκόπιμα ότι και οι δύο τους κοιτάζετε και διαβάζετε τη γλώσσα του σώματός τους για να δείτε αν η γοητεία είναι αμοιβαία. Η οπτική επαφή, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή γλώσσας σώματος, επικοινωνεί με την πρόθεση, την εστίαση και την προσοχή. Με αυτόν τον τρόπο, η οπτική επαφή κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν τις προθέσεις σας για τη συζήτηση και οποιαδήποτε σχέση προκύψει μετά από αυτό. Η δύναμη της οφθαλμικής επαφής είναι ότι έχει τη δύναμη να επικοινωνεί τόσο την έλξη όσο και την αδιαφορία.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here