Κορονοϊός – ΣΥΡΙΖΑ: Η χώρα μετρά 100 νεκρούς τη μέρα και ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει


«Ο υπουργός που πριν λίγες μέρες παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση “έπεσε έξω” με το άνοιγμα του τουρισμού, σήμερα δηλώνει με αδιανόητο θράσος πως πανηγυρίζει γιατί “είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο”», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει ότι «ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει την ώρα που η χώρα μας έχει φθάσει να χάνει πάνω από 100 ανθρώπους την ημέρα, το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, ενώ χθες η χώρα μας είχε τη δέκατη χειρότερη επίδοση παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό της και ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του ECDC τις τελευταίες 14 μέρες η Ελλάδα είναι η 17η χειρότερη στις χώρες ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό, έχοντας αφήσει πίσω της 14 χώρες που ως τα μέσα Οκτώβρη ήταν χειρότερες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης των δραματικών συνεπειών της κυβερνητικής αδράνειας τόσους μήνες οδηγεί την κυβέρνηση σε χυδαία τυμβωρυχία» και καταλήγει: «Λίγη ντροπή και μία συγγνώμη δεν θα έβλαπτε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ